Een RP.nl tweaker avontuur 05

Door masauri op zaterdag 26 januari 2013 22:31 - Reacties (2)
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 2.178

Vandaag een kortere post, helaas heeft het weekend voorlopig nog geen extra reacties uitgelokt buiten een 1 niet geinteresseerde.

Vanmorgen werd ik wakker met een nieuwe reactie in mijn mailbox van de persoon die interesse had getoond een paar dagen terug, en waar ik toen een reactie op heb gemaild. Ze was zeer blij dat ik de moeite en tijd had genomen om toch wel een redelijke lange mail te maken. (+- 3/4 a4 vol) en ze reageerde ook ongeveer even lang. Ze toont wel interesse in me in wat ik doe en hoe ik over bepaalde dingen denk. En dat doe ik dus ook in haar. En heb haar weer een leuke mail terug gestuurd.

Wat zijn de onderwerpen waarover we nu zoals gemaild hebben (ook in die volgorde) :
- Jezelf voorstellen
- Karakter eigenschappen
- Werk / Diploma's
- Film / Muziek smaak

Ik ben in men laatste mail ingegaan op vrije tijdsbesteding en dan bekijken we even wat ik nog van haar terug krijg om op verder te gaan.
*een tip: Stel dat je vast komt te zitten met de mails of dat je onderwerpen zoekt, kijk dan nog is terug op haar profielpagina, om te zien of er iets op staat waar je het nog niet over hebt gehad. Zoniet heb je altijd nog de actualiteit en kan je vragen wat hij/zij er van vind dat het eindelijk gaat beginnen dooien dit weekend. Of dat ze van de sneeuw houd enz.

Naar het aantal reacties toe is dit dus iemand die interesse in me getoont heeft en niet iemand die ik zelf als eerste heb aangeschreven. Wat maakt dat ik een "bedroevende" score heb van 16 gestuurde reacties waar nog altijd 5 berichten van ongelezen zijn. Dus ik kan nog niet eens zeggen dat ik 1 op 16 als reacties heb.

Wat zijn de statistieken voor vandaag:
Totaal gestuurde 1e reacties sinds dag 1: 16
Waarvan:
- 9 gelezen maar geen reactie
- 2 gelezen & geen interesse bericht als reactie gekregen
- 5 nog steeds ongelezen berichten
Ontvangen reacties:
- 1 toont interesse melding op mijn profiel (mensen die mij als eerste een melding of bericht sturen)
Huidige Favorieten: 45 (Waar ik dus eigenlijk al -15 kan doen vanwege geen reactie/niet gelezen enz.)
Wie bekeek mijn profiel:
- 3 personen die ik zelf een bericht heb gestuurd
- 6 onbekenden

Na het lezen van de ebook pdf ivm het opstellen van een goed profiel had ik uiteraard ook de nodige wijzigingen toegepast op mijn eigen profiel. Waar ik dus mee zat was hoe lang iedere tekstblok moest zijn. Ik heb langs 1 kant het vage vermoeden dat ik nu ipv te weinig te veel heb. Dus van het 1ne extreme naar het andere voor je die gulden middenweg vind. Ik ga me er nog is op bedenken maar wil het nu nog even zo laten staan, op die manier heb ik een "kleine" indicatie of ik er nog reactie op krijg.

Als afsluiter voor vandaag deze comic:

http://i49.tinypic.com/2vigmbs.jpg

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 06 01-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 06
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 04 01-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 04

ReactiesDoor Tweakers user Fawn, zondag 27 januari 2013 10:43

Sterke comic :)

Reageren is niet meer mogelijk