Een RP.nl tweaker avontuur 06

Door masauri op zondag 27 januari 2013 22:14 - Reacties (13)
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 2.454

Vandaag tussen wat browsen naar profielen door kwam deze profielpagina van een dame naar boven:
Hoop hier een charmante, vlotte en humoristische man tegen te komen!
Wij vrouwen krijgen echt veel meer berichtjes dan jullie, dus hier toch maar een kleine voorselectie ;)
Jij:

- Bent geen echte metroman (er zullen genoeg vrouwen zijn die het wel heel aantrekkelijk vinden, maar ik zie het als een vrouwelijke man en vind het niet aantrekkelijk). Je gebruikt dus niet de termen: shoppen, knuffelen, kroelen (je mag best winkelen en knuffelen hoor, maar je praat er gewoon niet over). Ook ben je geen echte oerman, maar er is een middenweg!;
- Danst geen salsa (danst liever helemaal niet);
- Drinkt geen thee (come ooooon!!) en bent dus al helemaal niet bekend met de verschillende soorten smaken/merken;
- Staat geen uur voor de spiegel, laat dat maar aan mij over;
- Spreekt ABN;
- Hebt respect voor mij (daar bedoel ik mee: je probeert me niet het bed in te krijgen en bespringt me niet tijdens de date). Ik doe echt niet aan one-night-stands en als het al klikt, dan ga ik nog echt niet met je naar bed! So, lets NOT get physical....;
- Maakt weinig taal- en spelfouten (dyslexie niet meegerekend natuurlijk, maar ga het niet als smoes gebruiken);
- Houdt van (huis)dieren en zeurt niet over de haren;
- Bent langer dan 1.80m, niet slank/dun en het liefst tussen de 30-40 jaar;
- Hebt alleen contact met mij, als je met me date en het klikt (ik geloof zeer zeker niet in polygamie);
- Bent niet zuinig, ik ga toch echt niks betalen tijdens de date (ben absoluut geen golddigger, maar een vrouw laten betalen is echt erg hoor);
- Bent, net als ik, niet gelovig;
- Wilt, net als ik, wel kinderen (neenee, nu nog niet en voorlopig ook nog niet);
- Staat echt wel open voor een relatie (de termen: ''ik ben niet echt op zoek'' of: ''ik wil graag m'n sociale contacten wat uitbreiden'' vind ik nogal kinderachtig: ga dan lekker naar Facebook, kun je maatjes worden met iedereen op de hele wereld!)

Het is vast niet heel gek dat ik nog vrijgezel ben, maar liever kieskeurig dan twijfelend! ;) Iedereen heeft zijn/haar voorkeuren.

En als ik je profiel bezoek, wil dat niet zeggen dat ik interesse heb...

Nog een klein dingetje: de juiste man leest dit door met een lach op z'n gezicht en denkt niet meteen dat ik heel arrogant ben. Geloof het of niet, maar ik ben uiterst vriendelijk en behulpzaam! :)
Let op, ik heb het over de manier van schrijven/woordgebruik en vereisten die men stelt, ik heb het NIET over de persoon zelf zijnde!
Buiten men eerste wtf gedachte en de bijhorende sarcastische glimlach toen ik het las op het einde. Denk ik bij mezelf als ik haar laatste regel lees: "en ik ben geen slof."
Misschien ligt het aan mij maar hoewel ik kan begrijpen dat ze "kieskeurig" is (ze vraagt nog net geen lul van 35 cm of langer) maar ben ik wel van mening dat ieder zen ding betalen wel zo netjes is op de eerste date, tenzij 1 van beide dit percť wil.
Wat is jou mening over deze profieloproep? Maar belangrijker, zou JIJ het eten en drank van je date betalen?

Wat zijn de statistieken voor vandaag:
Totaal gestuurde 1e reacties sinds dag 1: 16
Waarvan:
- 9 gelezen maar geen reactie
- 4 gelezen & geen interesse bericht als reactie gekregen
- 3 nog steeds ongelezen berichten
Ontvangen reacties:
- 1 toont interesse melding op mijn profiel (mensen die mij als eerste een melding of bericht sturen)
Huidige Favorieten: 45 (Waar ik dus eigenlijk al -16 kan doen vanwege geen reactie/niet gelezen enz.)
Wie bekeek mijn profiel:
- 4 personen die ik zelf een bericht heb gestuurd
- 6 onbekenden

Ik heb wel een beetje een K*Tweekend op het werk gehad vandaar iets minder berichten gestuurd. Ik heb wel nog een interessante tip gekregen maar daarover morgen meer.

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 07 01-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 07
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 05 01-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 05

Reacties


Door Tweakers user Damic, zondag 27 januari 2013 22:19

06 zeker in de plaats van 05 :( je bent nu al de tel kwijt man man :p

Dat profiel , grappig :)

[Reactie gewijzigd op zondag 27 januari 2013 22:22]


Door Tweakers user masauri, zondag 27 januari 2013 22:22

Damic schreef op zondag 27 januari 2013 @ 22:19:
06 zeker in de plaats van 05 :( je bent nu al de tel kwijt man man :p

Dat profiel , grappig :)
Fixed, kwam doordat ik 05 selecteerde maar de 6 vergat aan te passen voor het publiceren :+
Ik ga morgen dieper in op het profiel in kwestie, zitten evengoed een paar waarheden in, maar dat dus voor morgen :P

Door Tweakers user WeeJeWel, zondag 27 januari 2013 22:28

Wat een vrouw.. die is gewend altijd te krijgen wat ze wil :P

Wat betreft betalen op een eerste date: de persoon die de ander mee uitvraagt betaalt. Logisch toch?

Door Tweakers user jooproo, zondag 27 januari 2013 22:35

Haha, geweldig profiel! Ik ben zelf altijd blij als mensen gewoon lekker duidelijk zijn en er niet omheen draaien.
Jou vraag, of ik zou betalen bij een 1e date: nee, gewoon lekker ieder zijn eigen deel. Bij een 2e/3e date zou ik gaan twijfelen en afhankelijk van de situatie.
Dat van het betalen is wel heel erg opvallend in de profiel-beschrijving. Uit het profiel maak ik op dat het best een nuchtere dame moet zijn, en had dan juist verwacht dat ze zou zeggen ieder voor zich betalen (in de trant van: ik mag dan wel een vrouw zijn, ik heb een baan en kan prima mijn eigen eten betalen!).

Door Tweakers user i-chat, maandag 28 januari 2013 08:51

het zal aan mij liggen, maar de gedachte die ik hierin herken doet me neigen naar sm, dus als je plots na je eerste date vastgebonden aan een bed waker word met vage hoofdpijn en striemen op je billen, weet dan dat ik je heb gewaarschuwd.

wat een arrogantie, de deur open houden voor een dame (als ze zich daarnaar gedraagd) is 1 ding, maar behalve als het een hoer is die je uit eiten neemt voor het boosten van je eigen status, betaald ze lekker zelf d'r vreten.

pas als ik je uitnodig kun je verwachten dat ik ook voor je betaal, maar dat is zelfs voor vrienden het geval..

ik wed voor een stuiver (wie zet er in) dat ze voor de 3e date al probeerd een voeten massage te krijgen, (in mijn beleving het toppunt van sukkertjes en sloofjes).

Door Tweakers user nooberke, maandag 28 januari 2013 11:57

De man betaald is zo gruwelijk ouderwets, vrouwen moeten toch zo nodig emanciperen? Dan horen dat soort zaken ook te veranderen mijn inziens...

En zoals hierboven gezegd zou je van een vrouw als dit verwachten dat ze graag wilt laten zien dat ze volledig voor haar zelf kan zorgen, en dus ook bereid is haar eigen eten te betalen

Hoe doen ze dat trouwens in een homoseksuele relatie? Met twee mannen of twee vrouwen is het vechten wie er moet betalen? :P

Door Tweakers user .joeri., maandag 28 januari 2013 11:57

Ik voldoe aan alles -uitgezonderd de leeftijd- waar kan ik me aanmelden? :)
Nee, maar stiekem denkt iedereen zo? Enkel heeft zij redelijk wat zelfvertrouwen/zelfspot om het werkelijk te typen.
Er verscheen hier toch een kleine glimlach.

Het al dan niet betalen van de date hangt af van hoe goed het klikte.

[Reactie gewijzigd op maandag 28 januari 2013 12:00]


Door Tweakers user Gish, maandag 28 januari 2013 12:02

Allebei de helft betalen op je eerste date...? Daar hebben ze een term voor volgensmij: Going Dutch. En dat is nou niet meteen een compliment ofzo.

Volgensmij dient gewoon de man te betalen op de eerste date, of je nou initiatiefnemer bent of niet, de man betaald. Bovendien ga je mijns inziens pas met iemand daten die je via internet kent na een paar fatsoenlijke gesprekken al dan niet via de telefoon. Psychopaten daargelaten heb je dan al wel een redelijk beeld en als je het dan even zakelijk bekijkt is een date betalen dus een hele goede investering.

Toen ik zelf aan het daten was betaalde ik dat ook gewoon, omdat ik vind dat dat 'hoort'. Als na 4 of 5 dates blijkt dat het echt wat leuks gaat worden kan het een ander verhaal zijn en mag je 'tegenpartij' ook wel eens een keer lappen.

Oh, om dus antwoord te geven op je vraag als dat nog niet duidelijk was :9 : Ja, dat zou ik, ook bij date 2, 3, 4 en misschien nog wel meer.

Door Tweakers user Fawn, maandag 28 januari 2013 12:47

Ik vind het lijstje eisen op dat profiel ontzettend afstotingwekkend. Zeggen dat je niet arrogant / veeleisend bent, verandert daar niets aan.

Als man betalen op je eerste date is wel aan te raden als:
- Het echt een leuke, geslaagde date was en je het graag eens wilt herhalen
- De ander niet eist of verwacht dat je betaalt, maar als het een positieve verrassing is voor haar.

Door Tweakers user i-chat, maandag 28 januari 2013 15:15

Gish schreef op maandag 28 januari 2013 @ 12:02:
Allebei de helft betalen op je eerste date...? Daar hebben ze een term voor volgensmij: Going Dutch. En dat is nou niet meteen een compliment ofzo.
ik heb het even nagevraagt bij wat vrienden en bekenden uit oa de VS (nog nooit in europa geweest), maar ook enkele andere landen (duitsland / spanje) en in mijn kennissen kring betekend going dutch wel wel iets heel anders, en heeft bijv meer te maken met een wat groter feest, (familiefiest / bruiloft / jubileum etc...

ook uitnodigingen vallen er blijkbaar wel onder, maar sinds hier via online daten geen spraken kan zijn van een eenzijdige uitnodiging is het verhaal wel heel anders....

aaan alles meen ik te lezen dat ze wel degelijk een golddigger is ook al vraagt ze dan niet direct om dure juwelen en nieuwe auto's maar in plaats daarvan lekkere parfum's en luxe dineetjes.

als je mijn woorden creatief zou opvatten dan komt daar heel goedkope golddigger in naar voren, breezerslet anyone...
Oh, om dus antwoord te geven op je vraag als dat nog niet duidelijk was :9 : Ja, dat zou ik, ook bij date 2, 3, 4 en misschien nog wel meer.
good for you, ik heb mijn vriending (inmiddels vrouw) bij de eerste 'date' ook uit eten genomen en een leuke jurk voor haar geregeld ... maar dat was niet omdat zij het in haar profiel had staan maar omdat IK dat graag wilde ... die insteek vind ik heel belangrijk...

ik kan me nog voorstellen dat een vrouw verwacht dat je aan het eind van de avond betaald, en dat het een afknapper voor haar is als je het niet doet, maar heb dan op z'n minst het fatsoen er niet over te praten...

wat een .......

Door Tweakers user Thedr, maandag 28 januari 2013 17:41

i-chat schreef op maandag 28 januari 2013 @ 15:15:
[...]

ik kan me nog voorstellen dat een vrouw verwacht dat je aan het eind van de avond betaald, en dat het een afknapper voor haar is als je het niet doet, maar heb dan op z'n minst het fatsoen er niet over te praten...

wat een .......
Dat dus _/-\o_

Op dat ene puntje na verder een prima en lekker nuchter profiel. In jouw situatie zou ik er zelf wel eens meer van willen weten :)

Door Tweakers user Edd, maandag 28 januari 2013 21:30

Hm, als ik dat profiel zo lees kan ik maar tot 1 conclusies komen. Ze is op zoek naar een (of meerdere) neukertje(s). Toevallig ben ik ook eens in contact gekomen met zo'n iemand (en nee, er is verder niets gebeurd ;)).
Maar ze houdt wel de optie open dat als er iemand langskomt die haar bevalt, dat ze die behoudt. De rest is leuk voor een paar keer, maar dan houdt het er ook mee op. Ohja, en free food doet het altijd goed :+

Door Tweakers user migchiell, maandag 28 januari 2013 23:02

maar dat was niet omdat zij het in haar profiel had staan maar omdat IK dat graag wilde ... die insteek vind ik heel belangrijk...
Dat dus :-)

Als ik voor haar betaal omdat zij dat van me eist, dan betekent het niks. En als het niks betekent dan betaal ik niet voor iemand.

Reageren is niet meer mogelijk