Een RP.nl tweaker avontuur 07

Door masauri op maandag 28 januari 2013 20:56 - Reacties (6)
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 2.170

De tip waar ik het gisteren als laatste over had ging over het volgende. Zoals de vrouwelijke persoon gisteren zo leuk beschreef in haar profiel:
Wij vrouwen krijgen echt veel meer berichtjes dan jullie, dus hier toch maar een kleine voorselectie
Dit klopt ook compleet en dit zet de vrouwen in een machtspositie. Zij hebben maar te kiezen en je moet dan inderdaad hopen dat je nét die bepaalde kernwoorden/dingen in je profiel/bericht hebt staan om vrouwen op JOU te laten reageren. Maar wat zijn dan van die kernwoorden die vrouwen belangrijk vinden? Ik ben vrij gevarieerd met antwoorden en gebruik altijd dingen die de dame zelf op haar profiel heeft staan. Zodat je zeg maar een overeenkomstigheid hebt tussen jullie 2. En als deze persoon het dan leest en zelf denkt aan wat die bepaalde overeenkomst voor haar betekend, dit een mogelijke reactie zou kunnen veroorzaken. Ik ben van mening dat iets waar je veel plezier aan beleeft en wat je graag doet dat je hier ook graag over praat en op reageert? Nog een andere stelregel die ik ook in acht neem, blijf altijd jezelf! Maar voorlopig heeft dat dus nog geen succes opgeleverd.

Ik heb iemand gecontacteerd die nog altijd bezig is aan zijn succes verhaal. Iemand die zijn huidige vriendin via online dating heeft gevonden. Wat hij als grootste tip aangeeft is om geen profielen site te gebruiken maar een matching site. Hijzelf heeft paiq.nl gebruikt en hij legde me dit ook uit als volgt:
Dit systeem gebruiken ze bijvoorbeeld bij Paiq.nl, waar ik mijn huidige relatie heb gevonden. Door het direct aan elkaar gekoppeld worden (wat gebeurt op basis van een soort profiel), ga je makkelijk een gesprek aan. Het is wat intens de eerste keer, een chat beginnen is anders dan een algemeen berichtje sturen, omdat je sneller reageert op elkaar. Toch is dit wel prettig, het is actiever en je krijgt veel meer respons. Bij paiq is het verder zo dat je elkaars foto niet direct ziet, maar dat deze steeds duidelijker zichtbaar wordt naarmate je langer met elkaar chat. Dit voorkomt oppervlakkig foto's kijken en zorgt ervoor dat de eerste indruk vooral door je gesprek naar voren komt.
Hij bevestigd hiermee ook dat men vaak voor de eerste indruk gaat kijken naar een foto e.d. maar ikzelf vind mezelf bijna nooit goed op foto overkomen. Ik zie mezelf vaak niet zoals ik op de foto sta en dat vind ik ook van veel dames niet. Ze hebben een compleet andere uitstraling in de realiteit dan op een foto. Echter, de meer foto's je ziet, de meer indrukken je kan opdoen. Ik heb profielen gezien van dames die het maximale van 20 foto's hebben alsof ze een facebook album hebben geupload, compleet met "duckfaces". Maar ook dames die maar 1 foto hebben natuurlijk.
Vandaar deze vraag, hoeveel foto's zou jij nemen om op je profiel te zetten?

Wat zijn de statistieken voor vandaag:
Totaal gestuurde 1e reacties sinds dag 1: 18
Waarvan:
- 11 gelezen maar geen reactie
- 4 gelezen & geen interesse bericht als reactie gekregen
- 3 nog steeds ongelezen berichten
Ontvangen reacties:
- 1 toont interesse melding op mijn profiel (mensen die mij als eerste een melding of bericht sturen)
Huidige Favorieten: 45 (Waar ik dus eigenlijk al -16 kan doen vanwege geen reactie/niet gelezen enz.)
Wie bekeek mijn profiel (23 personen waarvan):
- 4 personen die ik zelf een bericht heb gestuurd
- 6 onbekenden

Met 0 op 18 begint het er maar zwak uit te zien voor de statistieken tot dusver. Je vraagt je dan af of je nu werkelijk zo onaantrekkelijk bent of dat je profiel niet uitnodigender is om op te reageren. Het zijn niet die 18 geen reacties maar zien dat de berichten gelezen worden en er geen reactie volgt dat op je in hakt. Deels ook wel hopend dat je toch iets terug krijgt. Zat dit in mijn verwachtingen dat dit kon gebeuren? Dat wel, maar het blijft toch wel even een harde realiteit. Te bedenken dat er mensen zijn die hier zo veel mogelijk hun geld aan willen verdienen. En hierdoor vaak het menselijk aspect uit het oog verliezen. Kudos voor de 4 personen die hebben laten weten geen interesse te tonen in mij. Want dit zegt ook wel iets over die persoon zelf. Misschien is overwegen om nogmaals mijn profieltekst aan te passen. Dat is dan iets voor morgen. Toch heb ik wel iets van gemengde gevoelens van teleurgesteld zijn na de energie die je er nu al in hebt gestoken. Vandaag dus de donkerste dag van heel de week. Omwille van invloeden vanaf het werk enz. Nog 2 dagen en dan een dagje vrij zal deugd doen, ff kort bijtanken en dan vrijdagmorgen nog voor we het weekend met hernieuwde energie tegemoet gaan zien! Op een volgende blog komt paiq. misschien nog wel is terug, maar voorlopig even verder met rp.

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 08 01-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 08
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 06 01-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 06

Reacties


Door Tweakers user W.Zijlstra., maandag 28 januari 2013 21:21

Even een tip naar aanleiding van het lezen van je blog tot nu toe.

Op het moment dat het je te zwaar belast om dit onderzoek uit te voeren, laat je dan vooral niet weerhouden om het blog tussentijds stop te zetten.

Blijft aan jezelf denken hè :)

(Dat neemt niet weg dat het een zeer boeiend blog onderwerp is :P)

Door Tweakers user masauri, maandag 28 januari 2013 21:26

W.Zijlstra. schreef op maandag 28 januari 2013 @ 21:21:
Even een tip naar aanleiding van het lezen van je blog tot nu toe.

Op het moment dat het je te zwaar belast om dit onderzoek uit te voeren, laat je dan vooral niet weerhouden om het blog tussentijds stop te zetten.

Blijft aan jezelf denken hè :)

(Dat neemt niet weg dat het een zeer boeiend blog onderwerp is :P)
Ik heb zo men dagen dat het af en toe zwaarder is.
Ik zit nu in een reeks van 6 dagen waarin ik 7 diensten werk en 2 reserves van wacht ben. Deze 6 dagen eindigen woensdagmiddag tegen 16u of vroeger hopelijk ;)
Komt niet vaak voor dat ik het zo druk heb, maar ik kom er wel door heen.
Ik appricieer je reactie ten zeerste, en ik heb nog een aantal leuke ideeen voor de blog in mind die ik ga doen :9

Door Tweakers user i-chat, maandag 28 januari 2013 21:43

ondanks dat ik het niet zo heb op online dating, moet ik toch zeggen dat ik je blogs erg boeiend blijf vinden eindelijk eens een soap die WEL boeiend is, je manier van schrijven zou het 'm kunne doen of de operechtheid ervan, ... in ieder geval... keep 'm comming ...

Door Tweakers user wartos, maandag 28 januari 2013 22:29

Idem hier. Ik vind je blog erg boeiend :)

Door Tweakers user quistler, maandag 28 januari 2013 22:44

7 uit 7 gelezen ;)

Door Tweakers user P-Storm, dinsdag 29 januari 2013 10:27

Statistieken zijn altijd leuk om te lezen, alleen over jezelf is niet heel erg representatie (al is mijn vermoeden voor de positie van de man toch wel heel erg de werkelijkheid is). http://blog.okcupid.com/ deze site heeft ooit algemene statistieken uitgebracht, waar ook wat intressantere en soms ook wel maffere onderzoeken zijn gedaan. :).

Reageren is niet meer mogelijk