Een RP.nl tweaker avontuur 10

Door masauri op donderdag 31 januari 2013 21:55 - Reacties (6)
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 2.478

Na de blog gisteren gepost te hebben heb ik Le fabuleux destin d'Amélie Poulain gekeken. Aparte film die ik wel kan appreciëren. Hierna nog een tijdje skyrim gespeeld. En na weer een héél aantal hoofdstukken uit de alchemist gelezen te hebben heb ik een ZALIGE nachtrust gehad en voelde me weer lekker fris en vitaal vanmorgen. Ik voelde me vanmorgen net zoals de garfield strip van vandaag:
http://i50.tinypic.com/2qnoz2q.jpg

Na men dagelijkse ochtenritueel herinnerde ik me dat ik indertijd ergens iets heb gelezen over de kleuren waar je mee op een foto kan staan. Rood stond voor passie, paars voor mysterieus enz. Dus leek het me voor de hand liggend om ook een bijpassende kleur te nemen en heb dat dus ook gedaan.
[X] Kleren,
[X] Fris uiterlijk,
[X] Wing"man",
[X] Fototoestel,
[X] Goeie achtergrond,
[X] verleidelijke blik
En dat was het wel zo'n beetje. Gelijk een hele reeks foto's gemaakt en de beste geselecteerd. Zoals ik al zei in blog 04 is het blijkbaar moeilijk om een scherpe foto online te krijgen maar wonderbaarlijk genoeg staat deze er direct goed op! (gebruikte resolutie is 1080X810) It's a sign! En ze hebben de foto vrij goed bijgeknipt ja maar men "wingman" stond gelukkig dicht genoeg bij me dus die hebben ze erbij laten staan :-p. Missie geslaagd dus! Als ochtendmuziekje had ik na de q-dance 2012 year movie de 5 CD box van 100X liefde opgezet, kwestie van in de stemming te blijven wanneer ik men profiel opnieuw een kleine tekst make-over ging geven. En om de 1 of andere reden ging dat redelijk vlot en ben ik meer dan tevreden over mijn nieuwe oproeptekst! Korter, energieker, uitdagender, ja deze tekst blijft er zeker wel even op staan!
De comic van Love is... vond ik dan ook een weergave van mijn "hernieuwde" start.
http://i46.tinypic.com/9h4aaw.gif

In de nammiddag heb ik 10 nieuwe berichten de deur uit gedaan en in al de berichten verwezen naar mijn profiel. Helaas op het moment van schrijven geen nieuwe reacties of berichten terug gehad. Toch heb ik het gevoel van een vernieuwde start te hebben en door de dag rust heb ik heel wat energie bijgekregen. Morgenvroeg nog werken en dan weekend. Ik ben benieuwd of ik tegen dan wat nieuws te melden heb. Aangezien ik nu toch nog 8 ongelezen berichten heb staan. En ik ga er niet van uit dat iedereen zo maar even snel terug stuurt. Dus we laten het even sudderen. Over het algemeen ben ik nu dus wel tevreden met hoe mijn profiel er bij staat. Het "voordeel" van weinig reacties terug te krijgen is dat ik me iets meer op de onderzoeken e.d. kan leggen van de site die ik al besproken had met betrekking tot die statistieken.

Wat zijn de statistieken voor vandaag:
Totaal gestuurde 1e reacties sinds dag 1: 28
Waarvan:
- 17 gelezen maar geen reactie
- 4 gelezen & geen interesse bericht als reactie gekregen
- 7 nog steeds ongelezen berichten
Ontvangen reacties:
- 1 toont interesse melding op mijn profiel (mensen die mij als eerste een melding of bericht sturen)
Huidige Favorieten: 47 (Waar ik dus eigenlijk al -18 kan doen vanwege geen reactie/niet gelezen enz.)
Wie bekeek mijn profiel (23 personen waarvan):
- 4 personen die ik zelf een bericht heb gestuurd
- 7 onbekenden

Daarom om af te sluiten deze video:

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 11 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 11
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 09 01-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 09

Reacties


Door Tweakers user Damic, donderdag 31 januari 2013 23:19

Ja die film is wel grandioos eigenlijk :)

btw we demand your pic with the wingman :D

Door Tweakers user mat.hi.as, donderdag 31 januari 2013 23:25

Lijkt me niet echt slim, om dit/deze blog te koppelen aan je online profiel. Ik zou als potentiele date toch wel afknappen als alles wordt gerapporteerd :P

Door Tweakers user TheFes, vrijdag 1 februari 2013 10:18

Hoeveel mensen zullen er nu op RP staan samen met een papegaai, en gisteren deze foto geplaatst hebben.. Ook zonder foto zal die link wel gelegd worden, mochten ze op tweakblogs terecht komen (wat ik niet verwacht)

Door Tweakers user masauri, vrijdag 1 februari 2013 12:08

Ik zet de foto er later nog wel is op denk ik als alles voorbij is. Voorlopig ff niet om duidelijke redenen :+ Wie moeite zou doen om me te zoeken zal me denk ik wel vinden. Maar hoe zou je zelf zijn als je in mijn plaats was? Beetje respect voor de keuzes die ik maak wat ik wel of niet post mag wel vind ik :P

Door Tweakers user i-chat, vrijdag 1 februari 2013 12:16

je kunt het ook anders zien misschien is er wel een tweakerin die na het lezen van deze blog denkt dat hij toch iets minder sukkel is en wel degelijk waard is om een bericht terug te krijgen waar ze dat eerst niet van plan was...

ik meen me nog een blog serie van yellowonline te herinneren waar ie inging op een kwartetje met zijn vriendin en een ander stel, die vriendin waar ie al hele verhalen over schreeft in z'n indiablogs...

sommige vrouwen zijn in ieder geval zelfverzekerd genoeg om het geen moer te interesseren of je over ze blogt ...

Door Tweakers user masauri, vrijdag 1 februari 2013 12:36

i-chat schreef op vrijdag 01 februari 2013 @ 12:16:
je kunt het ook anders zien misschien is er wel een tweakerin die na het lezen van deze blog denkt dat hij toch iets minder sukkel is en wel degelijk waard is om een bericht terug te krijgen waar ze dat eerst niet van plan was...

ik meen me nog een blog serie van yellowonline te herinneren waar ie inging op een kwartetje met zijn vriendin en een ander stel, die vriendin waar ie al hele verhalen over schreeft in z'n indiablogs...

sommige vrouwen zijn in ieder geval zelfverzekerd genoeg om het geen moer te interesseren of je over ze blogt ...
Het gaat er om welk referentiekader je gebruikt he. Hoe de persoon in kwestie er tegen aan kijkt is een ander natuurlijk, desondanks blijft het een leuke blog die me al wat dingen geleerd heeft. En ik hoop dat ik nog meer mag leren. De tijd vliegt er wel mee om.

Reageren is niet meer mogelijk