Een RP.nl tweaker avontuur 12

Door masauri op zaterdag 2 februari 2013 12:44
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 2.176

De afgelopen nacht heb ik nog aan wat wordpress test sites gewerkt en zoals de traditie het wil ga je door tot je niet meer kan. Met als gevolg dat ik vanmorgen uit bed gebeld werd en door andere verlichtingen weinig tot geen tijd op rp heb kunnen doorbrengen. Het enigste dat ik vandaag nog gedaan heb was nakijken welke berichten nu wel of nog niet gelezen zijn en ze allemaal gesorteerd in mapjes. Wat het ook makkelijker maakt om alles bij te houden, omdat men de weergegeven reacties beperkt heeft tot 20 per pagina. Er zitten ook wat bugs in de site zo te zien want een bericht wat ik gisteren verstuurd heb staat nog altijd op als verzonden 20 minuten geleden. Ach ja, zolang ik maar kan zien of het bericht gelezen is of niet maakt het mij weinig uit.

Vanavond ga ik nog is "op stap". En meer bepaald naar de Irish pub in Hasselt. Normaal gingen we iets anders doen maar dat is wegens te weinig interesse afgelast en dan hebben we dit als alternatief gekozen. Er is zoals iedere week live een live optreden en vanavond is dat Darren Fisher. Ik weet echter niet of het deze persoon in kwestie is maar dat zullen we straks wel ontdekken. Ik ben benieuwd welke type volk er zoal gaat zijn. Ik ben wel vaker naar de Irish Pub geweest maar eigenlijk nooit in het weekend zoals nu. Blame de lange afstand die ik moet afleggen. Vandaag gaan we dus is wat van Gok's Style Secrets proberen die ik in de eerste 3 afleveringen heb gezien. De vraag die ik me ook wel stel is of je wel de kans gaat hebben om er een degelijk gesprek te hebben, want het blijft een pub natuurlijk en de 1 is al luidruchtiger dan de ander. Dit doet me terug denken aan een ierse dame die ik op tomorrowland vorig jaar heb gezien. Ze noemde Sybion of zoiets en dat betekende "gracious goddess". Helaas heb ik haar sindsdien niet meer gezien maar ik vond de reactie van haar vriendin wel grappig toen ik vroeg wat haar naam betekende. "Ik ken je nu al zo lang maar dat heb ik nooit gevraagd". Dat zegt wel iets over die vriendin ja... Op rp kreeg ik wel ineens een match te zien van iemand die ook van hasselt is, zelfde leeftijd enz. dus keb maar direct een berichtje gestuurd dat ik vanavond uitzonderlijk ook naar hasselt ga. Zal wel niks worden, ma toch, tis is een ander bericht dan ik normaal stuur voor de verandering :-p Dus vandaag was het een kort blogje, het resultaat van Hasselt lezen jullie morgen!

Als je graag wat meer te lezen wil dan kan je altijd deze link "even" lezen: Hoe vermijden dat je in een diepe decollete blijft staren. Als hij niet zo lang was het ik er zelf een blogpost rond gemaakt maar het is gewoon een goed gemaakt artikel met duidelijk voorbeelden :+

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 13+14 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 13+14
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 11 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 11

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk