Een RP.nl tweaker avontuur 13+14

Door masauri op maandag 4 februari 2013 22:16 - Reacties (4)
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 2.461

Door de grote internetstoring en andere verplichtingen heb ik gisteren geen blog meer kunnen posten. Best wel jammer want dan waren me meer details bijgebleven. Helaas moet ik het nu dus met een beknopte samenvatting doen.

Het was sinds lange tijd dat ik nog is naar de irish pub of eender welk cafe ben gegaan. Ik kon me zelfs niet meer herinneren wanneer dat voor het laatst was. Aangezien het op een zaterdag was liep er redelijk wat volk door de stad rond. En damn, veel dames per 2 en groepjes dames waarvan de meeste wel single waren als er dan al is mannen bij waren. (De koppels spendeerden hun zaterdagavond wel samen zo leek het.) De irish pub is een oude bekende voor me en vandaar de keuze ook om naar daar af te zakken. Gezellig wat bijpraten en wat drinken. Maar doordat ik samen was gekomen met kameraden kon ik niet naar huis hoe laat dat ik zelf wilde. En nadien gezien was ik beter apart gereden. (Ik rij eigenlijk het meeste en ze waren blij dat ze mij is konden vervoeren.) Maar goed, ik zag het dan meer als een verkenningsavond. En er liep aardig wat potentieel rond! De sfeer is er anders dan in een gewoon cafe omdat je er de live optredens hebt en het was niet de darren die ik gevonden had op youtube maar een ierse man die op zen gitaar en mondharmonica kwam spelen. En hij nam ook verzoeknummers aan die hij dan zong. Het was een leuke maar helaas korte avond. Wat is mijn plan voor de volgende keer: zeker op tijd vertrekken zodat we een goede tafel hebben. Alsook uno voorzien tot het liveoptreden begint. Wat is er aangenamer om een ontspannend spelletje te spelen en intussen wat dames aan je tafel uit te nodigen die vrije tafel meer vonden. En tussen het spelen door kan je dan over vanalles en nog wat praten zonder dat dit "aanvallend" of "tť direct" overkomt. En zo kan je dus veel te weten komen. Het blijft wel een moeilijk punt als blijkt dat hun vriendjes later aankomen natuurlijk maar dan zullen ze ook niet snel geneigd zijn om bij je te komen zitten lijkt me. :+

Iemand nog andere tips om ze desnoods van je tafel weg te krijgen om nieuwe dames eraan uit te nodigen? De volgende datum ligt ook al vast, maar ik post nog wel als het zo ver is. Dan maak ik er meer werk van om is wat dames aan te spreken en is wat statistieken voor de site te verzamelen! Ik had meer in detail willen posten maar helaas, men geheugen laat me in de steek. Kwa statistieken op de rp site zijn er wel wat problemen, want hij wil niet updaten. Er staat bv. nog altijd dat ik 20 min geleden een bericht heb gestuurd naar iemand. Op 1 februari was dat notabene. In en uitloggen verhelpt het niet dus ik weet niet hoeveel personen mijn berichten nog hebben gelezen. Cache leegmaken e.d. helpt ook niet dus ik vraag me af waar het probleem zich dan juist bevind. In ieder geval, geen wijzigingen aan de statistieken voorlopig :(

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 15 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 15
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 12 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 12

Reacties


Door Tweakers user WeeJeWel, maandag 4 februari 2013 22:21

Heb je The Game van Neil Strauss al eens gelezen? Denk dat je 'm wel kan waarderen ;)

Door Tweakers user Damic, maandag 4 februari 2013 23:37

Naar rp een bericht sturen dat de je persoonlijke pagina enzo niet meer wil updaten. Waarschijnlijk weten ze zelfs niet van het probleem.

In Mechelen is er ook een Ierse pub :)

Door Tweakers user STFU, dinsdag 5 februari 2013 15:16

Ik dacht dat het taalonderwijs in BelgiŽ nog een beetje op niveau was... :/

Door Tweakers user masauri, dinsdag 5 februari 2013 15:35

STFU schreef op dinsdag 05 februari 2013 @ 15:16:
Ik dacht dat het taalonderwijs in BelgiŽ nog een beetje op niveau was... :/
Dude STFU :+
Ik ben geen spellingskampioen dus als je iets zou zien wat je wil verbeteren dm me dan gewoon. Boeit de blog je niet, troll ergens anders en reageer niet .

Reageren is niet meer mogelijk