Een RP.nl tweaker avontuur 15

Door masauri op dinsdag 5 februari 2013 21:43 - Reacties (10)
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 2.251

Door het werk en een nieuw siteproject voor ESO (the elder scrolls online) is rp er weer wat doorgeschoten en heb ik geen berichten meer gestuurd. Ik heb al even niets meer van de persoon gehoord met wie ik toch al zo'n 4X gemaild heb. Dus ik denk dat ik dat ook ten einde mag beschouwen. Ik vermoed dat ze nu pas besefte hoe ver we feitelijk van elkaar wonen. Want dat is vaak n van de grootste afknappers. Zeker op relationeel vlak. Persoonlijk zie ik mezelf ook niet samen zijn met iemand die een uur of meer van af woont. Ik besef nu wel meer dan ooit dat ik wel specifieker aan het kijken ben op de profielen die ik bekijk. Het is er ingeslopen :+ Ik weet ook wel waar ik ongeveer naar op zoek ben maar te perfectionistisch zoeken brengt je ook nergens!

Totaal gestuurde 1e reacties sinds dag 1: 31
Waarvan:
- 20 gelezen maar geen reactie
- 4 gelezen & geen interesse bericht als reactie gekregen
- 7 nog steeds ongelezen berichten
Ontvangen reacties:
- 1 toont interesse melding op mijn profiel (mensen die mij als eerste een melding of bericht sturen, en met deze persoon ben ik nog altijd aan het mailen)
Huidige Favorieten: 68 (Waar ik dus eigenlijk al -24 kan doen vanwege geen reactie/niet gelezen enz.)
Wie bekeek mijn profiel:
- 30 personen

Ik ben nu ook bezig om is werk te maken van speeddating. Dat idee spookt ook al een hele tijd door men hoofd. En het kan een goede toevoeging voor de blog zijn vind ik. Het gaat in maart weer is "in de buurt" door dus ik ga er werk van maken om me is in te schrijven voor zo'n avond. Het gaat meer "on-the-fly" zijn aangezien je met levende profielen zit en je maar een beperkte kijk en praat tijd hebt. Aangezien we nog hl wat voorbereidingstijd hebben misschien is voor wat spy-materiaal kijken O-) . Op veel deal-sites heb ik althans zonnebrillen met ingebouwde camera enz. zien voorbij komen dus er zullen wel meer van dat soort sites zijn. In de komende blogs ga ik ook wel wat tijd steken in de voorbereidingen die ik hiervoor neem :+ . Ik denk dat iedereen wel benieuwd is hoe zo'n avond er uit ziet niet? Verder ben ik wel nog met wat research bezig voor een volgende langere blogpost. Aangezien we donderdag vrij hebben vermoed ik dat ik die blog donderdagavond ga posten. Dus ik ga morgen niet posten. Maar donderdag maak ik dat meer dan goed }>

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 16 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 16
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 13+14 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 13+14

Reacties


Door Tweakers user Znorkus, dinsdag 5 februari 2013 22:05

"aangezien je met levende profielen zit "

!! ;-)

Ok mijn avond is weer goed ;-) Keep 'm coming!!!

Door Tweakers user masauri, dinsdag 5 februari 2013 22:06

Znorkus schreef op dinsdag 05 februari 2013 @ 22:05:
"aangezien je met levende profielen zit "

!! ;-)

Ok mijn avond is weer goed ;-) Keep 'm coming!!!
Er zit redelijk wat HK humor in vanavond ja :*)
Al dan niet duidelijk O-)

[Reactie gewijzigd op dinsdag 5 februari 2013 22:07]


Door Tweakers user armageddon_2k1, donderdag 7 februari 2013 09:05

Persoonlijk zie ik mezelf ook niet samen zijn met iemand die een uur of meer van af woont.
Wat een onzin :) Heb je het ooit geprobeerd? Mijn vriendin en ik hebben 2,5 jaar op 130km van elkaar gewoond (Delft, Nijmegen). Het geeft je juist veel ruimte in een relatie en je hebt een eigen sociale leven. Nu wonen we samen en we zijn allebei heel blij dat we 2,5 jaar lang onze eigen personal space hadden. Het leuke in die periode is dan ook dat als je dan samen bent je er ook echt voor elkaar bent.

Door Tweakers user masauri, donderdag 7 februari 2013 10:25

armageddon_2k1 schreef op donderdag 07 februari 2013 @ 09:05:
[...]


Wat een onzin :) Heb je het ooit geprobeerd? Mijn vriendin en ik hebben 2,5 jaar op 130km van elkaar gewoond (Delft, Nijmegen). Het geeft je juist veel ruimte in een relatie en je hebt een eigen sociale leven. Nu wonen we samen en we zijn allebei heel blij dat we 2,5 jaar lang onze eigen personal space hadden. Het leuke in die periode is dan ook dat als je dan samen bent je er ook echt voor elkaar bent.
Mijn ex woonde op 180km van mij af dus doe jou relatie maar is +50km. Een enkel ritje met de auto (openbaar vervoer was geen optie tenzijn je tussen de 6-8 uur wilde reizen.) was 2 uur zoiets over niet al te aangename rijbanen. Maar als het niet blijkt te klikken dan klikt het niet. Ik was diegene die er uiteindelijk aan kapot ging omdat ik ieder vrij moment dat ik kon naar haar toe ging. Ik was misschien zo zot om diegene te zijn die voornamelijk reed. Ten koste van mijn gezondheid, maar het heeft me wel geleerd dat ik meer van de ander mag verwachten in een relatie. Alsook dat ik liever iemand regelmatiger zie dan 2X per maand ofzo. Dat waren enkele van de lessen die ik geleerd heb. Want de machteloosheid die je hebt als er iets gebeurt is ondraaglijk te noemen als je thuis zit en niets kan doen. Dus wat jij als onzin bestempelt, is voor iemand anders misschien wel van toepassing.

Door Tweakers user armageddon_2k1, donderdag 7 februari 2013 10:41

Waar haal jij vandaan dat ik jouw ervaring als onzin bestempel? Jij hebt er geen positieve ervaring mee, waar wat jij zelf al zegt is dat het k aan iets anders lag, namelijk dat jij elke keer daarheen ging en niet hetzelfde terugkreeg danwel verwachtte. Er zat dus nog iets meer achter dan alleen de afstand. Wat nou als je op 5km had gewoond? Dan was je er misschien wel achter gekomen op een veel later punt in jullie relatie dat de ander jou minder gunt dan jij haar :) Maar dit is koffie-dik kijken.

Wat ik onzin vind is iets afwimpelen puur en alleen vanwege de afstand. Hoe kan je nou zeggen dat je iets niet ziet gebeuren puur vanwege de afstand. Dt vind ik onzin. Ik stip enkel aan dat er ook positieve kanten zitten aan een relatie die in het begin wat verder weg is. Dat jij er iets anders van maakt kan ik niks aan doen :)

Ik had er in het begin ook mijn twijfels bij, maar dat was volledig onterecht. Ik denk dat de uiteindelijke relatie die je hebt heel belangrijk is voor die drempel van reistijd.

Wie niet waagt wie niet wint toch? En jij bent een wijze les rijker :)

[Reactie gewijzigd op donderdag 7 februari 2013 10:42]


Door Tweakers user armageddon_2k1, donderdag 7 februari 2013 10:49

Op veel deal-sites heb ik althans zonnebrillen met ingebouwde camera enz. zien voorbij komen dus er zullen wel meer van dat soort sites zijn. In de komende blogs ga ik ook wel wat tijd steken in de voorbereidingen die ik hiervoor neem . Ik denk dat iedereen wel benieuwd is hoe zo'n avond er uit ziet niet?
Euhm, grapje hoop ik? Ben je niet bang dat je elke ethische en morale grens hier overschrijdt?

[Reactie gewijzigd op donderdag 7 februari 2013 10:57]


Door Tweakers user masauri, donderdag 7 februari 2013 10:51

armageddon_2k1 schreef op donderdag 07 februari 2013 @ 10:41:
Waar haal jij vandaan dat ik jouw ervaring als onzin bestempel? Jij hebt er geen positieve ervaring mee, waar wat jij zelf al zegt is dat het k aan iets anders lag, namelijk dat jij elke keer daarheen ging en niet hetzelfde terugkreeg danwel verwachtte. Er zat dus nog iets meer achter dan alleen de afstand. Wat nou als je op 5km had gewoond? Dan was je er misschien wel achter gekomen op een veel later punt in jullie relatie dat de ander jou minder gunt dan jij haar :) Maar dit is koffie-dik kijken.

Wat ik onzin vind is iets afwimpelen puur en alleen vanwege de afstand. Hoe kan je nou zeggen dat je iets niet ziet gebeuren puur vanwege de afstand. Dt vind ik onzin. Ik stip enkel aan dat er ook positieve kanten zitten aan een relatie die in het begin wat verder weg is. Dat jij er iets anders van maakt kan ik niks aan doen :)

Ik had er in het begin ook mijn twijfels bij, maar dat was volledig onterecht. Ik denk dat de uiteindelijke relatie die je hebt heel belangrijk is voor die drempel van reistijd.

Wie niet waagt wie niet wint toch? En jij bent een wijze les rijker :)
Wie niet waagt niet wint inderdaad. Ik wil het niet doen overkomen alsof het alleen de afstand was, want er was wel meer dat speelde. Ik heb het geprobeerd en voor mij werkt het niet. Hierdoor komt mijn vorig bericht misschien wel iets negatiever over dan ik zelf zou willen. Men excuus daarvoor. Ik heb gewoon gemerkt voor mezelf dat ik iemand vaker moet kunnen zien en is goed moet kunnen vastnemen. Webcam e.d. kan dat voor mij niet vervangen. En dat maakt dat ik wel meer dan n wijze les rijker ben geworden. Het is maar net hoe je er tegenover staat nadien en ermee om gaat.

Door Tweakers user armageddon_2k1, donderdag 7 februari 2013 10:58

Ik moet toegeven dat er ook wel een verschil zit tussen 6 uur OV of 2 uur OV in mijn geval :)

Door Tweakers user masauri, donderdag 7 februari 2013 11:20

armageddon_2k1 schreef op donderdag 07 februari 2013 @ 10:49:
[...]


Euhm, grapje hoop ik? Ben je niet bang dat je elke ethische en morale grens hier overschrijdt?
Tuurlijk is het een grap, kwestie van de HK moraal hoog te houden :+

Door Tweakers user armageddon_2k1, donderdag 7 februari 2013 11:45

Ik zit niet in de HK :)

Reageren is niet meer mogelijk