Een RP.nl tweaker avontuur 17

Door masauri op vrijdag 8 februari 2013 22:21 - Reacties (10)
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 2.821

Gisteren zei ik dus dat ik nog naar een after work party ging. En hoewel er weinig volk was heb ik me wel goed geamuzeerd. Dames spotten had geen zin want 99% was bezet en de overige 1% was niet aantrekkelijk te noemen.

Vanmorgen hoorde ik ook weer het resultaat van een "wetenschappelijk" onderzoek. Namelijk dat de Vlaming het 1 keer per week "doet". Waar ik zo wel mijn bedenkingen bij heb. Laat ik daarom even wat stukken tekst analyseren en van commentaar voorzien.
De leeftijd waarop de Vlaming de eerste keer seks heeft, is gedaald. Bij 65-plussers was dat op 21-jarige leeftijd. Bij de jongvolwassenen tussen de 18 en 29 jaar is dat nu gemiddeld op 17 jaar.
Ligt het aan mij dat ik die gemiddelde leeftijd vrij "vroeg" vind voor de hedendaagse jeugd? Ik heb de indruk dat de uitspraak "de mtv-generatie" veralgemeend is geworden naar de "tv-generatie". Dit door de maatschappij die kinderen/jongeren "dwingt" om sneller volwassen te worden. En waarbij men meer druk op de kinderen legt om goed te presteren. Wat me doet denken aan de Cito-toets? (ik weet niet of dit juist geschreven is dus verbeter me indien nodig.) In Belgie kent men dit totaal niet. (is de scholing hier dan zoveel beter?) Wat ik wel van zo goed als iedereen hoor op mijn werk in nederland is dat het respect op de scholen grotendeels verdwenen zou zijn. En kinderen/jongeren andere maatschappelijk waarden krijgen door de veranderingen die zich de afgelopen jaren hebben voorgedaan. Meer entertainment, want als je niet mee doet hoor je er niet bij he! Waar wij vroeger knikkerden op de speelplaats, een potje voetbal speelden of flippo's ruilden. En de gsm eigenlijk nog maar pas op begon te komen, (de nokia's 3310 e.d.) Kan men nu niet meer zonder whatsapp, facebook en twitter. Want er moest maar is iemand niet weten dat ze op de pot aan het pissen zijn terwijl ze met whatsapp een bericht naar de andere kant van de speelplaats sturen.
Seksueel actieve Vlamingen hebben gemiddeld 1,21 keer seks per week. Er is op dat gebied geen verschil tussen mannen en vrouwen.
Dan zijn de WoW/LoL/Starcraft gamers niet meegerekent? :+
Vlamingen zijn "gemiddeld tevreden over hun seksleven". Van de mannen heeft 90 procent altijd een orgasme tijdens seks tegen 50 procent van de vrouwen. Van de vrouwen heeft 15 procent en van de mannen 3 procent nooit een orgasme tijdens seks.
Ik vermoed dat men bij de vrouwen het aantal keren dat men een fake orgasme had eruit hebben gelaten?
Over het aantal bedpartners leert het onderzoek dat mannen gemiddeld 9 partners in hun leven hebben, vrouwen gemiddeld 5.
Zou men bij de mannen dan ook de "poppen, schapen en andere hulpmiddelen" geteld hebben?

http://album.hbvl.be/imgpath/000/000/529/776/id529776-130131-quirit-cartoon-1-jpg-550x500-n.jpg

En ten laatste nog enkele leuke commentaren die ik bij het artikel heb gevonden:
"w.k. - ''Nu er een spermabank in Limburg komt kunnen we het aangename gaan koppelen aan het financiŽle ..... :-)))"
"Ik minstens drie maal per dag - - - - - - - - - - - - naar wc"

Voeg zelf je eigen reactie op ťťn of meerdere quotes maar in de comments toe!

Totaal gestuurde 1e reacties sinds dag 1: 31
Waarvan:
- 21 gelezen maar geen reactie
- 5 gelezen & geen interesse bericht als reactie gekregen
- 7 nog steeds ongelezen berichten
Ontvangen reacties:
- 1 toont interesse melding op mijn profiel (mensen die mij als eerste een melding of bericht sturen, en met deze persoon ben ik nog altijd aan het mailen)
Huidige Favorieten: 72 (Waar ik dus eigenlijk al -24 kan doen vanwege geen reactie/niet gelezen enz.)
Wie bekeek mijn profiel:
- 33 personen

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 18-19-20 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 18-19-20
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 16 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 16

Reacties


Door Tweakers user Damic, vrijdag 8 februari 2013 22:23

Ja ik had het ook gehoord, en 1 op 3 vrouwen heeft geen sex, maar is dat met partner of niet?

Door Tweakers user Gish, vrijdag 8 februari 2013 22:49

De leeftijd is nu gemiddeld 17 jaar? Om eerlijk te zijn valt mij dat nog mee... Ik weet niet hoe het in NL gesteld is, maar ik kan mij zo indenken dat die leeftijd hier nog wel wat lager ligt.

Door Tweakers user kmsch, vrijdag 8 februari 2013 23:22

17 jong? Mweh... De helft heeft z'n rijbewijs, reizen gemaakt naar andere werelddelen en een enkeling heeft zijn vliegbrevet al tegen die tijd. Dan kan dat er ook nog wel bij.

Door Tweakers user Milosonator, vrijdag 8 februari 2013 23:47

Oh ja het is trouwens: Cito toets.

Door Tweakers user masauri, zaterdag 9 februari 2013 14:07

Thx, heb t aangepast :-)

Door Tweakers user i-chat, zaterdag 9 februari 2013 18:01

17... echt? ik was 15 en meende dat ik al oud was... voor een eerste keer... ik weet van sommige jongens dat ze op hun 13 of 14 al van jot waren geweest.

Door Tweakers user -RetroX-, zaterdag 9 februari 2013 18:07

17... hmmm, dat vindt ik zelfs vrij laat. Snelle poll in mijn omgeving leert dat (bij zowel de dames als heren) het gemiddelde rond de 15 ligt. Dit is nog gemiddeld hoog door 1 'extreme' van 19.

Het aantal maal per week is ook een interessante. In mijn studententijd kon dat nogal eens varieren van elke malen/enkele dames per week tot een droogstand van enkele weken. Wat ik wel met zekerheid kan zeggen is dat de interval in mijn studententijd aanzienlijk hoger was dan tegenwoordig. Voor de record: ik ben nu 5 jaar getrouwd (totaal 11 jaar samen met mijn vrouw) en heb inmiddels 2 kids. Waar de "interval" is afgenomen is de "kwaliteit" wel toegenomen.


btw, werk jij op een modellenburo ofzo aangezien slechts 1% van je vrouwelijke collega's niet aantrekkelijk is?

Door Tweakers user masauri, zaterdag 9 februari 2013 18:17

-RetroX- schreef op zaterdag 09 februari 2013 @ 18:07:
btw, werk jij op een modellenburo ofzo aangezien slechts 1% van je vrouwelijke collega's niet aantrekkelijk is?
Ik ben even kwijt in welke blogpost ik het vermeld heb. Maar ik werk in de zorg en mijn teamcollage's zijn 99% 45+, allemaal getrouwd, zoveel kids, sommige al oma. En ik als 27 jarige in dat team. you get the point :+

Door Tweakers user gast, maandag 11 februari 2013 15:07

Ik vind dit een aparte blog eigenlijk. Je deelt nauwelijks wat over de after work party, vervolgens klaag je over de jeugd van tegenweurdig en vervolgens gooi je er een vulgaire strip tussendoor. Het was leuk geweest om wat te delen over de after work party, ook al is 99% al bezet, dan heeft iedereen toch nog wel een verhaal?

Door Tweakers user masauri, maandag 11 februari 2013 15:24

Datafeest schreef op maandag 11 februari 2013 @ 15:07:
Ik vind dit een aparte blog eigenlijk. Je deelt nauwelijks wat over de after work party, vervolgens klaag je over de jeugd van tegenweurdig en vervolgens gooi je er een vulgaire strip tussendoor. Het was leuk geweest om wat te delen over de after work party, ook al is 99% al bezet, dan heeft iedereen toch nog wel een verhaal?
Tegen 19u aangekomen. Drankbonnen gekocht. Gepraat met men vrienden. Wat gedanst en om 22u naar huis gegaan omdat ik lang onderweg naar huis ben en omdat ik sindsdien iedere dag dubbele diensten gemaakt hebt op vandaag en morgen na. Dus ik kan het wel wat opsmukken maar ik hou het gewoontjes. Meer info volgt vanavond wel in de blog.

Reageren is niet meer mogelijk