Een RP.nl tweaker avontuur 18-19-20

Door masauri op maandag 11 februari 2013 20:10 - Reacties (5)
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 2.433

Na het korte bezoekje aan de after work party heb ik weer veel onregelmatig gewerkt. Vandaar dat ik het advies van W.Zijlstra. uit blog 07 ter harte heb genomen en daarom de afgelopen dagen niet heb gepost. Ik heb ook maar weinig berichten kunnen sturen in die tijd. Wel nog wat nieuwe favorieten toegevoegd die ik de komende dagen nog ga mailen. En mezelf gewoon rust gegund met een paar films van james bond en the intouchables (de trailer doet afbreuk aan de film vind ik, gewoon kijken als je van waargebeurde verhalen en wat humor houd.) Intussen eindelijk de knoop doorgehakt om toch de Jiayu G3 te kopen en zodra het chinese nieuwjaar voorbij is zal die wel ergens aankomen.

De afgelopen dagen zat ik ook wel in een dipje. Dit doordat de herinneringen van 9 feb. vorig jaar weer boven kwamen. Ik had het toen aangevraagd met mijn (nu ex-) vriendin. Ik heb het uitgemaakt ergens in de week van 24 september, een week voor mijn zus op de 4e oktober trouwde. Want ik wist gewoon dat het niet goed ging gaan en heb het toen uitgemaakt. (lange afstand, alles moest van mijn kant komen, ze verwachtte dat ik naar haar huisje zou gaan wonen na haar studies om dan na 2 jaar weer terug te komen naar Limburg, dat ik alles eigenlijk hier moest opgeven en dan 2X in 3 jaar tijd vanaf 0 moest beginnen enz.) Ik was letterlijk gewoon "op". Ik heb me die week toen ziek moeten melden omdat ik gewoon geen energie meer had om iets te doen. Sindsdien loop ik ook met een kleine huidaandoening rond waardoor ik feitelijk ook niet meer ga zwemmen of met een bloot bovenlijf rond loop omdat het gewoonweg zeer onaantrekkelijk is.

We hadden toen afgesproken om elkaar de tijd te geven het te verwerken enz. totdat 1 van ons weer terug contact zou zoeken. Op 24 nov. kreeg ik dan ook het volgende smsje: "Kebt verwerkt. Vrienden?" Ik heb toen op het HK forum om raad gevraagd omdat ik totaal niet wist wat ik er mee moest. En heb toen uiteindelijk geantwoord dat ik meer tijd nodig had. Sinds vorige week is er weer iets wat contact en hebben we is terug gechat. Echter was dit meer een verhoring en luisteren naar haar dan een chat. Het kwam erop neer dat ze met dat smsje indertijd voor zichzelf wilde forceren dat ze het zou verwerken. Zodat ze zich nadien in december kon focussen op haar studie en haar examens in januari nu. Verder wilden ze weer weten hoe ik indertijd weer over dingen dacht, terwijl ik die toen al heb verteld en uitgelegd maar het dringt blijkbaar niet tot haar door. Maar ze heeft het totaal nog niet verwerkt dus, terwijl ik er wel mee bezig ben geweest en het feit dat ik nu weer iets met daten bezig ben doet me beseffen dat ik het wel bijna heb verwerkt, maar nog niet helemaal omdat ik dat dipje nog had. Ze stuurt me nu nog af en toe een sms. (zoals gisterennacht bv. om 00:24 dat ze me mist) En ik vind het eerlijk gezegd gewoon te zot voor woorden dat ik nu zou proberen om haar te helpen verwerken om over mij heen te komen en me los te laten. In haar geval lijkt me dit niet mogelijk.

Maar goed, genoeg daarover. Wat staat er de komende week nog op de planning? Morgen heb ik nog een ochtenddienst en daarna heb ik ik vrij om voetbal te gaan kijken. (woensdag vrij, donderdag van smorgens tot snachts weg/onderweg om voetbal te zien, vrijdagmorgen thuiskomen en in bed bijkomen. Zaterdag uitslapen en dan savonds uitgaan! Zondagavond weer voetbal.) Zaterdagavond is het plan om terug naar de irish pub te gaan. En erna nog naar een paar andere cafe's. Maar ipv naar huis te gaan bij een kennis te blijven slapen zodat we langer kunnen uitgaan. En dan ook is een paar contact/versier pogingen te doen. Want zoals ik al zei, er zat potentieel in de irish pub! De "voorbereiding" hiervoor is om discussie onderwerpen te zoeken zodat je gespreksstof hebt wanneer je aan de praat geraakt met iemand. bv.: de film Silver Linings Playbook komt op valentijn uit in de bios hier. Vind jij het dan een mogelijkheid om dan als vrijgezel in de bios naar deze film te gaan kijken op valentijn? (NOTE TO SELF: ga de eerste dagen na valentijn niet naar de bios zodat je zeker weet dat de zetels een aantal keren gepoetst zijn. You never know what might have happend.)
Dus voor de lezers van deze blog: Wat zijn volgens jou de beste onderwerpen om over te praten wanneer je iemand leert kennen!?
http://i50.tinypic.com/p6421.png

Totaal gestuurde 1e reacties sinds dag 1: 33
Waarvan:
- 23 gelezen maar geen reactie
- 6 gelezen & geen interesse bericht als reactie gekregen
- 7 nog steeds ongelezen berichten
Ontvangen reacties:
- 1 toont interesse melding op mijn profiel (mensen die mij als eerste een melding of bericht sturen, en met deze persoon ben ik nog altijd aan het mailen)
Huidige Favorieten: 81 (Waar ik dus eigenlijk al -29 kan doen vanwege geen reactie/niet gelezen enz.)
Wie bekeek mijn profiel:
- 34 personen

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 21 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 21
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 17 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 17

Reacties


Door Tweakers user STFU, maandag 11 februari 2013 23:31

Return on investment: 1 op 30. Nee nog veel slechter eigenlijk. De oogst is namelijk slechts een (1) interessemelding. Dat is nowhere near een date nog. Laat staan dat die date succesvol is.

Ik herken deze uiterste magere successcore. Het maakt me erg negatief over de mogelijkheid om via internet aan een vriendin te komen. Het put je namelijk ook uit geestelijk. Je kunt niet honderden berichtjes en chats vrolijk en positief blijven. De afwijzingen slopen je. Mij wel iig.

;(

[Reactie gewijzigd op maandag 11 februari 2013 23:33]


Door Tweakers user STFU, maandag 11 februari 2013 23:31

Quote ipv van edit gekozen. Hoevaak me dat niet gebeurt :(

[Reactie gewijzigd op maandag 11 februari 2013 23:32]


Door Tweakers user Felyrion, dinsdag 12 februari 2013 00:52

Ik probeer meestal een luisterend oor te zijn, dat gaat me zowiezo het beste af. "Op commando" een eind van me af kletsen kan ik gewoonweg niet. Ik ben op mijn gemak als de ander op zijn gemak is, dus dat probeer ik voor elkaar te krijgen.

Uiteindelijk komt het erop neer dat je over elkaars interesses en bezigheden praat, met als doel natuurlijik hier en daar wat "common ground" te vinden waar je verder op in kunt gaan. En dan kijken of het klikt op de ťťn of andere manier :)

Veel voorkomende onderwerpen voor mij zijn dan de sporten die je beoefend, vakanties en reizen, wat voor films/boeken etc vind je leuk, eventueel werk en mogelijk nog toekomst plannen etc.


Ik had trouwens wel hogere cijfers verwacht in de hoek van mensen die je profiel bekeken. Ik had gedacht dat mensen wat meer zouden "browsen" en dingen bekijken, maar dat lijkt op RP in ieder geval dan redelijk tegen te vallen.

Door Tweakers user -RetroX-, dinsdag 12 februari 2013 08:57

Tijd voor een marketing-aanpak? Nieuwe foto en dan het effect beoordelen.... blijkbaar is er iets in je profiel voor verbetering vatbaar.

Door Tweakers user i-chat, dinsdag 12 februari 2013 11:20

ik heb er 's wat zitten kijken op dat rp... maar wat ik vooral bizar vind is dat er zoveel aftwachtends van uitstraalt.... TS is dan misschien nog actief bezig met het vinden van een liefje... de meeste profielen zijn toch leeg (van inhoud / niveau)...

ik kan daar niet zo goed bij... ik bedoel komaan RP lozers de meesten van jullie hebben in tijden geen partner kunnen krijgen... om tal van redenen lukt het jullie dus niet in het dagelijkse leven op het werk in de kroeg een terasje of andere gelegenheid...

en maar denken dat ze zo goed zijn... en meer verdienen...

ja dat hebben jullie vast geleerd van die self-help boekjes.. maar face it... jullie zijn allemaal alleen... kortom niet zo zeikerig en werken aan die relaties.

note aan ts.... je had het over speeddaten... ... uitgegaan van wat ik hierboven schreef... gok ik dat mensen die ergens heen gaan om iets te berijken doorgaans meer open staan voor nieuwe ideeŽn en andere mensen... een heel stuk meer dan die wijnzuipende-in-zelfmedeleide-terende-next-next-ikverdienbeter-next-next-next teven...

Reageren is niet meer mogelijk