Een RP.nl tweaker avontuur 21

Door masauri op dinsdag 12 februari 2013 22:09 - Reacties (9)
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 2.399

Vandaag ga ik verder op de quote die STFU gisteren gaf:
STFU schreef op maandag 11 februari 2013 @ 23:31:
Return on investment: 1 op 30. Nee nog veel slechter eigenlijk. De oogst is namelijk slechts een (1) interessemelding. Dat is nowhere near een date nog. Laat staan dat die date succesvol is.

Ik herken deze uiterste magere successcore. Het maakt me erg negatief over de mogelijkheid om via internet aan een vriendin te komen. Het put je namelijk ook uit geestelijk. Je kunt niet honderden berichtjes en chats vrolijk en positief blijven. De afwijzingen slopen je. Mij wel iig.

;(
Dat je weinig interesse krijgt is iets waar ik me mentaal wel op voorbereid heb voor ik hiermee begon. Vandaar dat ik het ook vanop een afstand probeer te bekijken en het niet al té persoonlijk probeer aan te trekken. Desondanks sluipt toch meer en meer het persoonlijke gevoel erin. Dat merk ik dan doordat ik soms gewoon ff voor een "writersblok" sta en gewoon ff niet weet hoe ik verder moet gaan met iemand die weinig info op haar pagina heeft staan. Voorlopig lukt me dat nog wel maar ik merk dat het moeilijker en moeilijker word naarmate je vaker reageert op dat soort profielen.

Toch blijf ik geloven in een bericht in plaats van in een simpel interesse hartje. Dus ik blijf men best doen. Ook voor het feit om is te zien hoeveel berichten ik zou moeten sturen eer ik notabene mijn éérste reactie is terug krijg. Ok, je kan wel zeggen dat het maar net die juiste moet zijn waar je je leven mee kan delen. Maar op dit moment heb ik geen indicatie hoe ik overkom naar iemand. En dan is het moeilijk om te weten in hoeverre ik mijn berichten zou moeten aanpassen. Je kan wel zeggen reageer niet op mensen die weinig op hun profiel hebben maar dan zou ik véél minder berichten kunnen sturen dan ik nu doe. En zoals ik als doel had om toch minstens een maand actief te zijn, moet ik nog ff volhouden. Ik bedoel, we zitten aan dag 21 vandaag. Er vallen nog wel een paar dagen af dat ik niet kan posten of berichten kan sturen dus we zien wel hoe het er uiteindelijk na een maand uit ziet.
http://i50.tinypic.com/34qk2gn.png
-RetroX- schreef op dinsdag 12 februari 2013 @ 08:57:
Tijd voor een marketing-aanpak? Nieuwe foto en dan het effect beoordelen.... blijkbaar is er iets in je profiel voor verbetering vatbaar.
Deze actie heb ik dus enkele blogs geleden ondernomen na meer onderzoek gedaan te hebben naar het opstellen van je profielpagina, je foto e.d. (Namelijk in blog 10) En ik voel me hier nog altijd prettig bij als ik mijn tekst lees en foto zie. Ik heb zelf in de verkoop gestaan in het verleden (multimediazaak en nadien in de mobiele telefoon verkoop) en heb hierdoor wel wat trainingen en dergerlijke gehad omtrend dingen verkopen die ik probeer toe te passen alsof ik mezelf zou verkopen. (tis mensenhandel i know.) Je moet nu eenmaal de uitstraling van een alfa mannetje hebben om een lekkere wijfjesaap te imponeren om nadien met je grootste kloten te gaan met die banaan. We zijn nu eenmaal homo sapiens.
http://www.explosm.net/db/files/comiclittlethings12.png

Totaal gestuurde 1e reacties sinds dag 1: 39
Waarvan:
- 24 gelezen maar geen reactie
- 6 gelezen & geen interesse bericht als reactie gekregen
- 9 nog steeds ongelezen berichten
Ontvangen reacties:
- 1 toont interesse melding op mijn profiel (mensen die mij als eerste een melding of bericht sturen, en met deze persoon ben ik nog altijd aan het mailen)
Huidige Favorieten: 81 (Waar ik dus eigenlijk al -30 kan doen vanwege geen reactie/niet gelezen enz.)
Wie bekeek mijn profiel:
- 35 personen

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 22+23 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 22+23
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 18-19-20 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 18-19-20

Reacties


Door Tweakers user azerty, dinsdag 12 februari 2013 22:36

Ik heb alle posts tot nu toe gelezen, ik zou zeker de moed voorlopig nog niet opgeven... Maar let's face it, als het binnen een paar weken nog steeds niet lukt is het misschien toch beter om er niet verder tijd in te stoppen...

Het is wel echt interessant om het op zo'n manier te kunnen lezen :)

Door Tweakers user Ywa, dinsdag 12 februari 2013 23:21

Dus als ik het goed begrijp: 39 reacties verstuurd, maar 1 reactie teruggekregen? Is dat niet ietwat teleurstellend?

[Reactie gewijzigd op dinsdag 12 februari 2013 23:21]


Door Tweakers user Damic, woensdag 13 februari 2013 00:12

Just give me the older women :D rrrrr

Door Tweakers user Dzr.013, woensdag 13 februari 2013 00:47

Als je vrouwen aan de haak wilt slaan moet je ook kijken vanuit het standpunt van vrouwen. Jij kan je tekst en foto ontzettend goed vinden en je er prettig bij voelen, maar kennelijk denken de vrouwen daar héél anders over.

Door Tweakers user Ninjaman, woensdag 13 februari 2013 09:43

Is het niet iets om een kameraad naar je profiel te laten kijken?
Of een wingbuddy die je tijdens het uitgaan aan sommige vrouwen voorsteld, dat je zelf de rest verder doet :)

Door Tweakers user -RetroX-, woensdag 13 februari 2013 10:14

Dzr maakt een goed punt. Het aanpassen van je profiel met een marketingaanpak vergt meer moeite dan even een andere foto selecteren. Laat een vrouw hier eens naar kijken. Vraag desnoods een vrouwelijk RP contact om een eerlijke mening te geven.

Nog een tip van een goede vriendin van mij: benader ook dames die "out of your league" zijn. Ze zit al ruim een jaar zonder vriendje. Ze ziet er goed uit en daarom durven veel kerels haar niet aan te spreken. De enige die het durven zijn opgeschoten macho's waar ze niet naar op zoek is. Zelfs via een andere site dan RP is het succes nihil. Inmiddels is ze wat over haar onzekerheid heen en benaderd ze ook zelf kerels. Zo zie je maar dat vrouwen soms ook net mensen zijn.

[Reactie gewijzigd op woensdag 13 februari 2013 10:15]


Door Tweakers user W.Zijlstra., woensdag 13 februari 2013 12:43

Ik vraag me af of RP niet gewoon ontzettend waardeloos is :D

In mijn opzichten zijn websites als RP bestaan uit een (lees dit luchtig) probleemsituatie dat sommige personaliteitstypes niet echt effectief zijn in het vinden van elkaar. Of, dat externe situaties er voor zorgen dat dit word vermoeilijkt.

Als RP er niet voor zorgt dat dit het proces verbeterd of versneld : Dan werkt het toch voor geen meter?

Door Tweakers user Fawn, woensdag 13 februari 2013 13:49

Met Zijlstra, het publiek per datingsite wil nog wel eens verschillen.
Probeer voordat je het opgeeft, nog eens te wisselen van site.

Door Tweakers user masauri, woensdag 13 februari 2013 19:17

dragon3016 schreef op woensdag 13 februari 2013 @ 09:43:
Is het niet iets om een kameraad naar je profiel te laten kijken?
Of een wingbuddy die je tijdens het uitgaan aan sommige vrouwen voorsteld, dat je zelf de rest verder doet :)
Meestal ben ik de vrijgezel die het meeste met vrouwen praat :)

Reageren is niet meer mogelijk