Een RP.nl tweaker avontuur 24

Door masauri op vrijdag 15 februari 2013 20:20 - Reacties (12)
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 1.903

De trip gisteren naar duitsland is me zwaar aan het opbreken. Ik kan niet slapen in een bus dus tegen dat ik thuis was ben ik meer dan 24u wakker geweest. Aangezien ik de laatste dagen ervoor iedere nacht een onderbroken slaap heb gehad heb ik nu het gevoel dat er een stoomwals over me heen is gereden. Dit was zo'n beetje het dagschema;
06:30 opstaan
07:00 vertrekken naar het stadion
07:35 aankomst stadion, wachten om in te laden in de bus
08:15 eindelijk vertrokken (bus was te laat aangekomen, later kunnen inladen enz. want vertrek was om 08:00 geteld.)
14:45 wegens verkeerd rijden van de chauffeur nu pas aangekomen op de parking bij het stadion in stuttgart. Hierna richting centrum met de tram om te wandelen en te eten enz.
20:30 in het stadion aangekomen, van de voetbal genoten (1-1)
http://i46.tinypic.com/17pbfr.jpg
00:05 na 9uur verplichte busrust eindelijk vertrokken richting genk terug
06:30 aankomst in genk stadion terug
Vandaar dat ik de blog kort hou vandaag en op tijd in mijn bed kruip omdat we morgen dus weer naar de irish pub in hasselt gaan. En dan moeten we toch wel wat fris zijn natuurlijk. Op de bus zat helaas geen leuke vrijgezelle dame die meeging dus die droommodus van eergisteren is niet uitgekomen. Maar ik ben eigenlijk wel is benieuwd wat de mede-vrijgezelle tweaker heeft gedaan om zijn dag door te komen? (comment please)

Ik heb ook al wat feedback gehad van 1 van de dames die mijn profiel is hebben bekeken. En daar heb ik heel bruikbare informatie uit kunnen halen! Van zinnen die ik aan kan passen en dingen die ik kan weglaten waardoor ik toch wel een ander profiel ga krijgen. En wat dus hopelijk beter aansluit op de eerste reacties van de dames die mijn profiel bekijken. Dus Drz.013, heel erg bedankt voor de tip! En we gaan er morgen direct werk van maken als ik wat meer heb geslapen.

Intussen luister ik naar wat heel relaxte muziek om wat te ontspannen:

terwijl men hier een nieuw toilet aan het plaatsen is met het nodige geboor en lawaai.
Nog paar een pijnstillertje erbij dan om dat te compenseren.

De statistieken voor vandaag (2 berichten gelezen en that's it):
Totaal gestuurde 1e reacties sinds dag 1: 38
Waarvan:
- 25 gelezen maar geen reactie
- 8 gelezen & geen interesse bericht als reactie gekregen
- 5 nog steeds ongelezen berichten
Ontvangen reacties:
- 1 toont interesse melding op mijn profiel (mensen die mij als eerste een melding of bericht sturen, en met deze persoon ben ik helaas niet meer aan het mailen)
Huidige Favorieten: 81 (Waar ik dus eigenlijk al -30 kan doen vanwege geen reactie/niet gelezen enz.)
Wie bekeek mijn profiel:
- 36 personen

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 25 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 25
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 22+23 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 22+23

Reacties


Door Tweakers user Damic, vrijdag 15 februari 2013 21:25

Maar man toch :(
* gisteren de was gedaan (het sneeuw hagelde hier)
* wat ge SW'ed (Solid Works)
* wat TF2 gespeeld en dat was het
* mails beantwoord over onderdelen die ik verkoop, Mazda 626 GV (break) onderdelen.

Door Tweakers user kmsch, vrijdag 15 februari 2013 21:35

Bus, busreis? Eurolines toevallig?
[/offtopic]

Door Tweakers user masauri, vrijdag 15 februari 2013 21:43

koeny 3 schreef op vrijdag 15 februari 2013 @ 21:35:
Bus, busreis? Eurolines toevallig?
[/offtopic]
Nee "de zigeuner" :)

Door Tweakers user STFU, vrijdag 15 februari 2013 21:53

Arme drommel. Je hebt iig wel doorzettingsvermogen. Ik weet alleen niet of je wel op het juiste paard wedt. Het is haast ondenkbaar dat maar 1 op de 38 vrouwen interesse in je heeft.

Het punt is namelijk dat zelfs als je slechts een 'vijfje' bent* er nog genoeg vrouwen interesse in je hebben.
Ten eerste vist iedereen in zijn eigen league (min of meer) en ten tweede zou dat betekenen dat 'een onvoldoende' nooit aan de vrouw (of andersom) komt.
Het is natuurlijk allemaal relatief, maar ik zou toch zeggen dat een heel groot deel van de kerels eigenlijk een 6 of lager scoort kwa aantrekkelijkheid in zijn geheel. Misschien wel 50%. Dus 50% zou niet of nauwelijk aan een vrouw komen. Dat is echt bullshit. Voor 80 a 90% is het krijgen van een vrouw niet zo'n heel groot probleem.

Het rare is dat bovenstaande logica niet lijkt te gelden voor daten via het internet.
Ik denk dat ik irl 20 a 25% van de vrouwen wel doable vind. Als je niet al te lelijk** bent zou je toch zeggen dat andersom ongeveer hetzelfde percentage moet gelden (de league-theorie). Met andere woorden: als je het juist aanpakt moet ongeveer 1 op de 5 vrouwen wel te versieren zijn (en niet 1 op de 38 of minder).

* disclaimer: ik denk van mezelf soms ook dat ik misschien maar een vijfje ben.

** uit onderzoek bij speed dating is gebleken dat eigenlijk alleen maar naar het uiterlijk wordt gekeken. Alle andere 'kwaliteiten' waren irrelevant. Eigenlijk is dat ook niet zo raar, want of je iemand leuk vindt of niet, weet je meestal in een split second (of iig heel erg snel) en dan heb je alleen nog maar uiterlijke zaken kunnen beoordelen. Tevens vraag ik me af wie nou een vrouw (of man) afwijst op zijn muziek- of filmsmaak (de bekende lijstjes die je soms zelfs MOET invullen op datingsites)

[Reactie gewijzigd op vrijdag 15 februari 2013 22:49]


Door Tweakers user masauri, vrijdag 15 februari 2013 21:59

STFU schreef op vrijdag 15 februari 2013 @ 21:53:
Arme drommel. Je hebt iig wel doorzettingsvermogen. Ik weet alleen niet of je wel op het juiste paard wedt. Het is haast ondenkbaar dat maar 1 op de 38 vrouwen interesse in je heeft.

Het punt is namelijk dat zelfs als je slechts een 'vijfje' bent* er nog genoeg vrouwen interesse in je hebben.
Ten eerste vist iedereen in zijn eigen league (min of meer) en ten tweede zou dat betekenen dat 'een onvoldoende' nooit aan de vrouw (of andersom) komt.
Het is natuurlijk allemaal relatief, maar ik zou toch zeggen dat een heel groot deel van de kerels eigenlijk een 6 of lager scoort kwa aantrekkelijkheid in zijn geheel. Misschien wel 50%. Dus 50% zou niet of nauwelijk aan een vrouw komen. Dat is echt bullshit. Voor 80 a 90% is het krijgen van een vrouw niet zo'n heel groot probleem.

Het rare is dat bovenstaande logica niet lijkt te gelden voor daten via het internet.

* disclaimer: ik denk van mezelf soms ook dat ik misschien maar een vijfje ben.
Tips waar ik aan denk als ik je post lees:
- Een oproep om te vragen aan andere die ook online daten hoeveel berichten zij zelf verstuurd hebben en hoeveel reacties daar op zijn gekomen (en welke site)
- Mijn profielfoto is veranderen naar: "op aanvraag"?
Ik denk dat ik wel is een overzicht kan maken van de verschillende types van vrouwen die ik stuur (leeftijd, gewicht/lengte) ? om op het uiterlijk dan een insteek te hebben?

Door Tweakers user STFU, vrijdag 15 februari 2013 22:04

masauri schreef op vrijdag 15 februari 2013 @ 21:59:
[...]

Tips waar ik aan denk als ik je post lees:
- Een oproep om te vragen aan andere die ook online daten hoeveel berichten zij zelf verstuurd hebben en hoeveel reacties daar op zijn gekomen (en welke site)
- Mijn profielfoto is veranderen naar: "op aanvraag"?
Ik denk dat ik wel is een overzicht kan maken van de verschillende types van vrouwen die ik stuur (leeftijd, gewicht/lengte) ? om op het uiterlijk dan een insteek te hebben?
Daar kan ik je wel antwoord op geven, alleen eerst wat eten hier. Tevens wil ik niet al mijn overwegingen in 1 post stoppen. Dan wordt de discussie erg onoverzichtelijk ben ik bang.

Ik heb zelfs een docje van 4 pagina's oid geschreven met een uitgebreide analyse van online dating (kan ik je wel doorsturen als je dat wil. Ik denk dat ik geen onzin lul namelijk. Tevens heb ik ook wel ervaring met daten (en vrouwen :P ))

[Reactie gewijzigd op vrijdag 15 februari 2013 22:05]


Door Tweakers user masauri, vrijdag 15 februari 2013 22:06

STFU schreef op vrijdag 15 februari 2013 @ 22:04:
[...]
Daar kan ik je wel antwoord op geven, alleen eerst wat eten hier. Tevens wil ik niet al mijn overwegingen in 1 post stoppen.

Ik heb zelfs een docje van 4 pagina's oid geschreven met een uitgebreide analyse van online dating (kan ik je wel doorsturen als je dat wil. Ik denk dat ik geen onzin lul namelijk. Tevens heb ik ook wel ervaring met daten (en vrouwen :P ))
Zeer boeiend!
Ik ben er heel benieuwd naar.
Ik stuur je wel ff een dm.

Door Tweakers user i-chat, vrijdag 15 februari 2013 22:26

nu ben ik stiekum ook wel heel beniewd naar dat docje.

Door Tweakers user masauri, vrijdag 15 februari 2013 22:36

i-chat schreef op vrijdag 15 februari 2013 @ 22:26:
nu ben ik stiekum ook wel heel beniewd naar dat docje.
Dat is een hl boeiende doc die ik wel is ga doorspitten als ik wat meer gerust heb.
En dan zal ik hier mijn bevindingen posten in een blogpost.
Eerst even een aantal dingen filteren.
(en ondertussen ben ik nog niet bed geraakt |:( )

Door Tweakers user Dzr.013, vrijdag 15 februari 2013 23:23

Geen dank, leuk dat je me noemt in je blog haha!

Ik heb nog wel een tip: heb vertrouwen in jezelf, die vrouwtjes op RP kunnen dan heel bitch overkomen als je telkens een geen interesse melding krijgt maar hun zijn ook niet alles. (Waarom zou je anders op RP zitten?!)

Ik probeer altijd vol zelfvertrouwen over te komen, soms overdrijf ik dit expres (denk aan: "Maar genoeg over mij, wat vindt jij van mij?") , maar dit valt 9 van de 10 keer hartstikke goed. Je komt of humoristisch over, f ze zijn het met je eens (f ze vinden je een arrogante zak, maar dat komt niet vaak voor). En als het verkeerd valt, SO WHAT! dat is niet jou probleem.

Het lijkt mij ontzettend eng om ook daadwerkelijk af te spreken via dit soort sites, wie weet is het wel een of andere bonkige leernicht die jou wel eens een lesje zou willen leren. :+

[Reactie gewijzigd op vrijdag 15 februari 2013 23:24]


Door Tweakers user Damic, zaterdag 16 februari 2013 13:48

Ik stuur heel veel maar krijg meestal niets terug (zal wel iets te maken hebben met de teksten dat ik stuur), maarja als een antwoord al te veel is dan hoeft het voor mij niet (iets met beleefdheid ofzoiets).

Nu was ik paar dagen geleden met iemand aan het chatten op paiq en zoals Dzr.013 al zei
(denk aan: "Maar genoeg over mij, wat vindt jij van mij?")
heb ik dat ook gedaan maar dan met de vraag van: "heb jij geen vragen voor mij? en ineens was het stil langs de anderenkant, niet volledig maar ze kon niet direct een vraag verzinnen. Ik hoop dat ik ze nog eens online zie maarja.

Komt allemaal wel goed.

Door Tweakers user masauri, zaterdag 16 februari 2013 13:52

Dzr.013 schreef op vrijdag 15 februari 2013 @ 23:23:
Het lijkt mij ontzettend eng om ook daadwerkelijk af te spreken via dit soort sites, wie weet is het wel een of andere bonkige leernicht die jou wel eens een lesje zou willen leren. :+
Tja, sommigen houden van dat soort dingen he , men zet dat dan onder SM :+

Reageren is niet meer mogelijk