Een RP.nl tweaker avontuur 25

Door masauri op zaterdag 16 februari 2013 15:30 - Reacties (4)
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 2.205

Ik had voor valentijn nog 10 ongelezen berichten staan. En plotseling zijn er al op een paar dagen 6 gelezen na valentijn. Dus blijkbaar zit je rond de valentijn periode wel goed als het om personen gaat die op zoek zijn naar een lief. De omgeving heeft er dus héél veel invloed op. Ik heb vandaag meer tijd besteed aan het herwerken van mijn profieltekst naar aanleiding van wat ik als feedback heb gekregen. Ik heb een draft doorgemaild en ik ga kijken wat ik daar nog als reactie op krijg. Even afwachten dus.

Vanavond ga ik dus ook naar de irish pub. Ik heb een slaapplaats bij een kameraad die ook meegaat zodat ik snachts geen uur meer naar huis moet rijden. Wat maakt dat ik langer kan uitgaan. En we is wat meer werk kunnen maken van onze "cold dating". Vanaf 0 dus iemand aanspreken en uitnodigen om aan de tafel te komen zitten. Of ik aan hun tafel natuurlijk. We zien wel hoe het gaat. Hoewel ik niet echt een probleem heb om met dames te praten heb ik wel meer moeite om dit met iemand te doen die compleet nieuw voor mij is. Als ik die eerste stap voorbij ben gaat het wel maar het blijft wel moeilijk om die effectief te zetten. Al vroeg heb ik geleerd dat het "ideale" moment niet bestaat. Gewoon vanuit je gevoel erop af stappen en zien wat er van komt is nog de beste aanpak vind ik zelf. zodra je jezelf zelfzeker genoeg voelt gewoon er voor gaan. Als je iemand bent die zoals mij moeite er mee heeft kan je wel een soort van stappenplan voor jezelf maken. Ik heb iets gelijkaardigs doorheen de afgelopen jaren gedaan. Ik durfde vroeger amper iemand aanspreken laat staan dat ik na een begroeting een gesprek gaande kon houden. Doordat ik op kamp ging heb ik wel meer geleerd op dat vlak maar op kamp zal je zelden tot nooit je ware liefde vinden.

Dus als ik naar evenementen ging nam ik mezelf voor om stap voor stap iets nieuws te doen. Om even een snel voorbeeld uit te denken: De blik zoeken van een dame en ze een knipoog geven als jullie elkaar aankijken. De volgende keer doe je eerst de knipoog, wacht haar reactie af en als de reactie leuk is kan je eventueel zwaaien, steek desnoods je duim omhoog om te vragen of alles goed is/of ze het ook leuk vind. De keer erna kan je langs haar door lopen om wat drinken te gaan halen of om even naar het toilet te gaan. (ja daar kan je speciaal voor omlopen) En je kan dan zien welke reactie ze heeft als ze je ziet lopen. Als ze je aankijkt of blijft aankijken om te zien hoe jij reageert kan je altijd vragen wat ze van het event of fuif vind en of ze dit vaker doet. Waar ze vandaan komt, of ze lang onderweg geweest is enz. Maar goed, er zijn zoveel mogelijkheden met stappen die je kan zetten. Uiteindelijk komt het erop neer dat je doel is om zelfvertrouwen te kweken. En iedereen loopt blauwtjes (en soms roodjes). Maar uiteindelijk geraak je er wel. En dan kijk je terug en dan zeg je, was het dat nu waar ik zo'n moeite mee had? Wie weet kom je wel iemand leuk tegen tijdens je "zelfvertrouwens oefeningen" waar het mee klikt en voila, doordat je de focus verlegt ben je er minder mee bezig waardoor je anders overkomt dan iemand die zich er op ligt te focussen. Daarom hou ik voor mezelf vanavond als doel iemand aan te spreken en even een gesprek te kunnen houden. Ik verwacht niet dat er iets volgt. Maar we zien wel. Ik hoop aligzins wel op leuke meezingers in de pub en om plezier te maken met men kameraden. De rest is extra. En als Carly Rae Jepsen gevraagd word helpt dat misschien ook nog wel:
http://i50.tinypic.com/66cfaq.jpg

Ik hoop dat ik morgen nog een blog kan maken, want er is weer voetbal morgenavond en meestal kom ik erna niet meer online omdat ik op maandag weer moet werken en ik te laat thuis ben. Als ik een reactie krijg van de dame die mij veel feedback geeft dan kan ik morgen alweer berichten sturen. Gevolgd door een leuke blog over vanavond. Het blijft niet altijd makkelijk om berichten te sturen zoals velen zelf uit ervaring kunnen zeggen. Maar dan is er nog altijd Ramses:


De statistieken voor vandaag (1 bericht gelezen en that's it):
Totaal gestuurde 1e reacties sinds dag 1: 38
Waarvan:
- 26 gelezen maar geen reactie
- 8 gelezen & geen interesse bericht als reactie gekregen
- 4 nog steeds ongelezen berichten
Ontvangen reacties:
- 1 toont interesse melding op mijn profiel (mensen die mij als eerste een melding of bericht sturen, en met deze persoon ben ik helaas niet meer aan het mailen)
Huidige Favorieten: 81 (Waar ik dus eigenlijk al -34 kan doen vanwege geen reactie/niet gelezen enz.)
Wie bekeek mijn profiel:
- 36 personen

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 26 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 26
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 24 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 24

Reacties


Door Tweakers user P-Storm, zaterdag 16 februari 2013 16:14

Ik heb weer een intressante link gevonden: http://jonmillward.com/bl...online-dating-experiment/

Misschien dat je hier weer wat tips uit kan halen, even snel overheen gelezen. :)

Door Tweakers user masauri, zaterdag 16 februari 2013 16:25

P-Storm schreef op zaterdag 16 februari 2013 @ 16:14:
Ik heb weer een intressante link gevonden: http://jonmillward.com/bl...online-dating-experiment/

Misschien dat je hier weer wat tips uit kan halen, even snel overheen gelezen. :)
Helaas ben je niet de eerste die me die link stuurt. Ik heb m al gebookmarked na een tip van iemand anders, hij komt zeker terug in een blogpost maar helaas nog geen tijd voor gehad. Ik krijg redelijk wat feedback ook via dm's dus ik heb nog wel het nodige blogmateriaal. Maar ik appricieer het wel en wil je er alsnog voor bedanken!

Kleine edit: ik was de statistieken vergeten, even erbij geplakt.

[Reactie gewijzigd op zaterdag 16 februari 2013 16:42]


Door Tweakers user nooberke, zaterdag 16 februari 2013 23:03

Je moet de clip van dat nummer van Carly Rae Jepsen is kijken, :Y) het einde van het nummer is niet zo positief voor de hoofdrolspeelster

Door Tweakers user masauri, zondag 17 februari 2013 12:04

nooberke schreef op zaterdag 16 februari 2013 @ 23:03:
Je moet de clip van dat nummer van Carly Rae Jepsen is kijken, :Y) het einde van het nummer is niet zo positief voor de hoofdrolspeelster
Meestal eindigt het voor mij ook niet zo positief :+

Reageren is niet meer mogelijk