Een RP.nl tweaker avontuur 26

Door masauri op zondag 17 februari 2013 14:38 - Reacties (1)
Categorie: RelatiePlanet.nl, Views: 2.752

Waw, wat een avond was het gisteren/vannacht. Zover ik me kan herinneren ben ik nog nooit op zo'n manier uitgegaan als afgelopen avond/nacht. Zoals vorige keer gingen we eerst naar de livemuziek in de irish pub luisteren/kijken. We hadden wat kaarten mee en hebben getroeft en hartenjagen gespeelt. Intussen natuurlijk rondgekeken enz. maar het vrouwelijke potentieel was niet echt optimaal en kwa sfeer was de artiest ook niet echt zo geweldig. Er was minder sfeer dan vorige keer en we zaten ook meer in een achterhoekje |:( omdat het de enigste tafel was die nog vrij was toen we er om 20:00 kwamen. Tegen 00:00 moest 1 kameraad al door omdat hij anders niet meer thuis zou geraken en nadat we nog is een toiletronde gedaan hebben zijn we naar het dusardplein gegaan om is te gaan zien in de van gogh. (Op het dusardplein heb je meerdere cafe's ed. liggen langs elkaar dus dat leek ons een goede start plaats.) Helaas was het hier véél te druk en het vrouwelijk gezelschap zag nog relatief "jong" uit. Dus toen we daarna nog even gekeken hadden in de andere cafe's hebben we besloten om naar een soort van mini discotheek te gaan. Slices genoemd.

5 Euro inkom en enkel 18+ dus op dat vlak was er al een voorselectie gebeurt. Nadat we onze jassen hadden weggehangen hebben we is een rondje in de zaal gemaakt om is te zien of er eventueel bekende waren en wat het vrouwelijke potentieel was. Nou, in vergelijking met de irish pub was dat +100%! Zeer aantrekkelijke dames waarvan de meeste rond mijn leeftijd zijn zo te merken. We kwamen wat bekende tegen en zijn er bij gaan staan terwijl we alles in ons opnamen. Op een bepaald moment spot ik 2 leuke dames die tegen het middenpodium aan het dansen waren. Dus heel subtiel in de buurt gaan staan en dansen en toen 1 van de dames wat drank ging halen heb ik men stoute schoenen aangetrokken en ben ik zelf met haar beginnen praten. Voor mij was dat ook helemaal nieuw maar toen ik eenmaal begonnen was. (het spijt me, ik weet mijn openingszin niet meer :( ) Ging het heel vlot.
*O* (Congratulations, you have reached lvl 5! Your skillsets have expanded!) *O*
We hadden blijkbaar beide verschillende dingen die overeenkwamen zoals ons beroep in de zorg, dat het beide onze eerste keer daar was en dat we beide rond dezelfde leeftijd zitten ongeveer. Haar exacte leeftijd weet ik niet maar heeft ook geen belang. Je merkte dat het een volwassen vrouw was die een leuk gesprek kan waarderen. Ik heb vrijwel de rest van de avond/nacht met die 2 dames en mijn kameraden dan doorgebracht. Maar er waren natuurlijk ook andere kapers op de kust. Ik merkte dat zij ook single was en met haar vriendin ook wel naar andere jongens aan het kijken was. En persoonlijk heb ik daar weinig problemen mee. Omdat ik liever heb dat de interesse gelijdelijk aan komt dan jezelf half verplichten om jezelf als potentiele date te geven zoals ik nu op rp heb. Ze was niet kritisch en ik heb grote kans dat ik in de "friend" zone beland. Maar zoals we gepraat hebben te midden van al het lawaai enz. klikte het wel.

Maar zoals ik dus al zei waren er kapers op te kust waarvan ze van sommigen graag verlost was en toen heb ik haar er subtiel mee geholpen door haar op dat moment aan te spreken waarna ze weer afdropen. }) Om een voorbeeld te geven. Er stond een kerel op een 5tal meter afstand en hij zocht haar blik. Toen hij haar blik had glimlachte hij nogal "half dronken" want hij had al aardig wat gedronken zo te zien en haar reactie was navenant. Zeer afwijzend naar haar vriendin toen en toen ze hem probeerde te negeren schuifelde hij al "dansend" zijwaarts naar haar toe. Op dat moment zie ik haar zo lichtjes in paniek naar haar vriendin kijken en spreek ik haar aan door te zeggen: "innige deelneming". Ze moest er heel hard mee lachen en toen die kerel dat zag schuifelde hij op dezelfde wijze weer weg van ons. :*) En ze keek erna is leuk naar mij om me zogenaamd te bedanken. O-)

Op een aantal momenten werden er ook rode papieren hartjes in de lucht gespoten met van die "kanonnen" en we hebben er goed mee gelachen om haar handtas er zo vol mogelijk mee te steken. Alsook onszelf is goed mee te versieren. Met andere woorden, een signaal dat men liefde kan gebruiken. (wie niet he) En zo romantisch als ik ben heb ik op het einde van de avond nadat ik men jas had genomen afscheid van haar genomen en nadat we beide hadden bevestigd dat we ons tesamen heel goed hadden geamuzeerd zeiden we dat we beide nog wel is terug komen. En heb ik gezegd laat me anders maar iets weten op men gsm. En ik heb mijn gsm nummer toen afgegeven op 1 van de hartjes die men voordien in de lucht had geschoten. Ze vond het leuk en ik ben toen doorgegaan. Ikzelf heb er een goed gevoel bij. En ik hoop dat dat niet het laatste was dat ik nu van haar heb gezien of gehoord. Ik heb nog geen smsje gekregen dus we zien wel. Het papiertje kan kwijt zijn geraakt tussen al die hartjes in haar handtas ofzo. En anders tellen we af tot 2 maart want dan kan ik weer naar de slices gaan. Tegen 05:00 lag ik goed en wel in men bed en na een zeer korte onderbroken slaap ben ik tegen 09:00 weer opgestaan. Ik ben nog even een portefuille gaan afleveren die ik op de terugweg op de grote markt had gevonden. (bleek in dezelfde straat als mijn kameraad te wonen, wat zijn de kansen daarop?) En nadat ik nog even bij men kameraad was langsgeweest ben ik naar huis gereden, gaan tanken en na het familiebezoekje aan deze blog begonnen. Want aangezien er vanavond weer voetbal is post ik het nu alvast. Nu ik nog niet helemaal in :z -modus ben.

Ik heb ook weer een interesseverzoek gekregen dus daar heb ik ook nog een bericht naar toe gestuurt en hoewel ze geen 10 is zoals die dame die ik gisteren heb aangesproken wil ik ze wel een kans geven. Ok ze is volslank dus ik schat haar kansen naar mij toe klein in. Maar je weet maar nooit wat er gebeurt of hoe het loopt. Een goede vriendin is ook nooit weg.

De statistieken voor vandaag (1 bericht gelezen, 1 verstuurd, 1 interesse hartje):
Totaal gestuurde 1e reacties sinds dag 1: 39
Waarvan:
- 27 gelezen maar geen reactie
- 8 gelezen & geen interesse bericht als reactie gekregen
- 4 nog steeds ongelezen berichten
Ontvangen reacties:
- 2 hartjes interesse meldingen op mijn profiel (mensen die mij als eerste een melding of bericht sturen, en met 1 persoon ben ik helaas niet meer aan het mailen, de 2e wacht ik op reactie van mijn bericht.)
Huidige Favorieten: 81 (Waar ik dus eigenlijk al -35 kan doen vanwege geen reactie/niet gelezen enz.)
Wie bekeek mijn profiel:
- 39 personen

Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 27 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 27
Volgende: Een RP.nl tweaker avontuur 25 02-'13 Een RP.nl tweaker avontuur 25

Reacties


Door Tweakers user i-chat, maandag 18 februari 2013 09:42

kortom 39 reacties op RP en NIETS...


1 reactie in het echie en gelijk een leuke avond. eens je daar er 39 van gehad heb moet je inmiddels wel zo'n beetje beet hebben just my ¤0,02

Reageren is niet meer mogelijk