TweakNerdRoman 08 - Te Weinig Ram

Door masauri op donderdag 4 juli 2013 00:29 - Reacties (9)
Categorie: TweakNerdRoman, Views: 3.368

http://www.pegi.info/nl/index/id/159/media/img/324.gif http://www.pegi.info/nl/index/id/img/descriptors/bad_language.gifhttp://www.pegi.info/nl/index/id/img/descriptors/sex.gifhttp://www.pegi.info/nl/index/img/descriptors/violence.gifhttp://www.pegi.info/nl/index/img/descriptors/fear.gif

Even een schaamteloze oproep: Ik zoek iemand die bijhorende afbeeldingen zou willen maken met Photoshop of een gelijkaardig programma om wat meer kleur te geven bij de tekst. In ruil krijg je het verhaal natuurlijk telkens in preview te lezen zodat je je een beeld kan vormen van de afbeelding die je erbij mag maken. Stuur me gewoon een dm met een link erin waar je wat voorbeelden van je werk laat zien. Ik dacht aan 1 afbeelding per blog deel maar meer mag ook natuurlijk.

33 mensen stemde op de poll maar het was al vrij snel duidelijk dat er een hete scene in moest komen. Vandaar de melding: als je het niet aan denkt te kunnen sla blok 5 dan over. Of zet voor de veiligheid een box met tissues klaar. Mogelijke typfouten aanwezig dus comment of dm graag want ik ga na de zoveelste spellcheck toch weer erover lezen denk ik.

Een 'roman' over het verhaal van een fictieve tweaker.
Alle mogelijke referenties zijn hier en daar "fictief" en hier kan geen waarheid aan verleent worden.
Deel 8 Van "Te Weinig Ram" OPGEPAST - BEVAT NSFW TEKST!!!
Deel 7 vind je hier
Deel 6 vind je hier
Deel 5 vind je hier
Deel 4 vind je hier
Deel 3 vind je hier
Deel 2 vind je hier
Deel 1 vind je hier

http://tweakers.net/ext/f/tX0CI8Z7iN0xcJqnMLXXOU0n/full.jpg

12:04 De Maserati GranTurismo scheurde in hoge snelheid over de snelweg. Menig ongedierte had al in de gapende grill van de auto zijn dood gevonden. Maar dat viel in het niets van het dode lichaam van Dolly dat achter in de koffer lag. Haar lichaam begon stilaan te ontdooien en als de bodybag niet goed was afgesloten zou de geur niet meer te harden zijn. De rigor mortis werd versneld door de temperatuur die in de kofferbak begon op te lopen. Aangezien het middag was zou het niet lang meer duren voor de zon haar hoogste pijl zou bereiken. Ze zaten al zwijgend naast elkaar in de auto. Klassieke opera muziek klonk door de radio die afgespeeld werd van een oud versleten cassettebandje. Dat duidelijk zijn beste tijd al had gehad. Hoewel dat natuurlijk ook zijn charme had zoals een vinyl plaat met kraakjes in. De geur van zware cubaanse sigaren hing in de auto en het leer van de zetels was al duidelijk afgesleten op verscheidene plaatsen. Deze auto had al heel wat kilometers gemaakt hoewel hij nog niet lang in gebruik was genomen. Maar goed, wat was een auto als je er niet het volle potentieel uit kon halen dacht de bestuurder. Toen ze de tunnel inreden gingen de koplampen automatisch aan. Het leek alsof ze zich nog bovengronds bevonden doordat het ene licht zo snel op het volgende kwam dat je bijna niet merkte dat het voor de rest donker was in de tunnel. Al zigzaggend baanden ze zich een weg tussen het verkeer. Een vaste camera flitste hun terwijl ze er langs reden maar met die valse nummerplaat kwamen ze toch overal mee weg. Het boeide hen ook niet. Toen ze uit de tunnel kwamen werden ze al snel gevolgd door een patrouille die ze wilde doen laten stoppen en aanhouden. Helaas voor hun was hun auto niet zo geschikt om de Maserati bij te houden en al spoedig verdwenen de flikkerende lampen uit het zicht van de achteruitkijkspiegel. Als ze niet op tijd op hun bestemming kwamen waren ze niet zeker van hun leven en dat wilde ze ten alle tijden vermijden. Als hun baas ergens niet tegen kon was het wel tegen te laat komen. Dat had hij in het verleden wel duidelijk gemaakt door iemand te vermoorden die hem 's morgens een paar minuten na zeven de krant kwam brengen terwijl hij die om zeven uur wilde. Hij had hem in koele bloede laten neerschieten door een handlanger op het plein waar hij zijn ontbijt aan het eten was. De bewoners keken er niet meer raar van op want dit was dagelijkse kost. Ze hadden ook geen andere keus dan te gehoorzamen of te sterven. De stad was hun gevangenis, en die verliet je alleen als je stierf.

12:07 Asphiax, L3p, Femme en Moss stonden rond het roerloze lichaam van Roy te kijken. Ze hadden hem van het dak van de brandweerwagen afgehaald en op een baal hooi gelegd als soort van ereplaats. Het bloed uit de hoofdwonde van Roy stroomde langzaam in het hooi. En vliegen begonnen zich te goed te doen aan het dode vlees. Moss probeerde ze weg te jagen maar ze bleven terug komen. L3p nam een laken dat hij als grondzeil had gebruikt en legde dit over Roy zodat er geen vliegen meer aan konden komen. In een hoekje van het zelfgemaakte kamp zat de bestuurder van de brandweer wagens wiens gezicht onherkenbaar was geworden toen Moss hem in elkaar had getrapt. Hij zat van boven tot onder volledig bedekt met zijn eigen bloed, dat het niet meer te zien was waar hij wel of niet geraakt was. Het zou niet lang meer duren of hij zou aan zijn verwondingen overlijden. WeeJeWel voelde zich niet lekker worden en liep naar de achterkant van hun hooi iglo. Hij had alles op zijn laptop via de camera's zien gebeuren. En voelde dat hij had gefaald om in te grijpen toen hij Roy neergeschoten zag worden. Het ging ook allemaal zo snel. Hij zou het niet nog is laten gebeuren! De gewonde man begon te kreunen, en iedereen keek naar hem op. De grond waar hij op zat was ondertussen doordrenkt geraakt van zijn bloed. Het leek alsof er een varken levend geslacht was geworden. Femme liep naar hem toe en begon vragen te stellen. "Voor wie werk je?", "Met hoeveel zijn jullie naar hier gekomen", "Je kan nog iets van je leven goedmaken als je ons kan helpen". De man probeerde wat te zeggen maar het was zo zacht dat Femme het niet kon horen. Hij boog zich naar de man toe om te luisteren wat hij zei. Het enigste dat hij echter kon verstaan was "fck ou" vooralleer de man bloed begon op te hoesten en al roggelend erin stikte. Femme nam een handdoek en veegde het bloed van zijn gezicht af dat hij net over zich had gekregen. Hij sprak naar de andere toe "Ik heb niet alles kunnen verstaan, maar fuck you is het laatste dat ie zei, daar schieten we niks mee op". Femme nam een tas die Roy had meegenomen van de winkel en begon wat eten op een baal hooi te zetten. "Laten we proberen te genieten van het eten dat hij voor ons voorzien had. Hij zou niet willen dat we het zouden verpillen". Ze knikten allemaal naar elkaar en begonnen te eten. En daardoor hadden ze niet in de gaten dat er een auto met de nummerplaat fu-ck-70 langzaam hun kant op kwam gereden.

12:14 In het gebouw waren drie personen koortsachtig op zoek naar de locatie van het kluisje in adam's kantoor ruimte. Ze hadden niets van het geschreeuw van buiten opgevangen omdat ze zo geconcentreerd aan het zoeken waren. Met muurscanners waren ze iedere centimeter aan het afgaan om te zien waar ze metaal konden vinden. Maar Adam had ervoor gezord dat er overal stukken metaal zaten en doordat ze niet wisten hoe groot de kluis of het kluisje was waar ze naar op zoek gingen hadden ze het gevoel dat ze zochten naar een speld in een hooiberg. Plots vond één van de drie personen een héél dunne spleet in de muur die recent was afgeplakt en toen hij zijn schroevendraaier in de spleet stak draaide het deurtje vanzelf open. "Ik heb het gevonden" riep hij. Zijn twee kompanen keken over zijn schouder mee terwijl hij met een stethoscoop de kluis probeerde open te maken. Zweetdruppels gleden over het voorhoofd naar beneden en vielen op de grond. Een zachte klik verbrak de stilte en het kluisje ging open. Toen hij met zijn hand erin graaide vond hij als eerste een pak suikerwafels. Hij nam die eruit en gaf deze aan zijn kompaan die hem in zijn rugzak stopte. Toen hij opnieuw met zijn hand erin ging kon hij niets meer vinden. "Godverdomme dat kan toch niet waar zijn!" Schreeuwde hij. Hij stampte uit woede met zijn voeten op de grond en ramde zijn vuist in het kluisje. In plaats van dat hij zich pijn deed voelde hij hoe de achterwand van het kluisje verschoven was. "wacht is even" zei hij. En hij voelde dat de achterwand schuin was gaan zitten. "Er zit een valse achterwand in" Met een magneet nam hij de achterwand eruit en toen hij met zijn zaklamp in het kluisje scheen zag hij daar een usbstick liggen. "YES" riep hij. "We hebben het, en nu maken dat we hier veilig wegkomen"! Ze plaatsten een tijdsbom en liepen weg uit de kamer. Op weg naar buiten.

12:24 Intussen had de wagen met de nummerplaat fu-ck-70 zich langs de kant geparkeerd om zogenaamd te bellen. Met de telefoon in zijn hand keek hij rustig rond en probeerde hij de situatie in te schatten. Hij had alles gevolgd en gezien wat er met Roy was gebeurt dus hij wist dat ze in de hooi iglo zaten. Hij deed zijn telefoon in zijn binnenzak van zijn vest en nam een klein pakje uit zijn handschoenenkastje. De inhoud was vermomd als een pakje kaarten. Hij stopte het in zijn vest en stapte uit de auto. Heel nonchalant liep hij voorbij de brandweerwagen waar de deur nog van openstond en gooide het onder de zetel waar de bestuurder zit. Daarna liep hij verder tot hij bij het gebouw langs de hooi iglo kwam. Hij hoorde de groep eten en zag door een spleet zijn afgeranselde kompaan die Femme onder handen had gehad. Zijn handen vormden zich tot vuisten en zijn vingernagels boorde zich in zijn hand tot er bloed uit kwam. Hij moest zoveel moeite doen om zich te beheersen toen hij dat zag dat hem het zweet uit brak en zijn hemd natte plekken begon te vertonen bij zijn oksels. Hij begon naar de achterkant te sluipen waar het lichaam van Roy onder het laken lag. Zijn hand ging langs zijn riem af tot hij de granaat voelde die er aan vast zat. Hij nam hem af en bond een stukje visdraad vast aan de veiligheidspin die de granaat tot ontploffing zou laten komen als die uit het handvat zou komen en het handvat zich zou ontspannen. Hij sloop naar de baal hooi waar Roy op lag en plooide een stukje laken om zodat hij de granaat in de half open mond van Roy kon stoppen. Hij nam een klein stukje plakband dat hij vastplakte aan het laken en aan de visdraad die aan de veiligheidspin van de granaat vast had gemaakt. En plooide het laken terug op zijn plaats. Zodra ze het laken opnieuw weg zouden nemen zou alles in een straal van een paar meter weg gevaagd worden. Hij grijnsde bij de gedachte dat ze niet meer weg konden in die paar seconden dat ze beseften dat ze gingen sterven als ze de granaat zouden zien. Hij liep langs de brandweerauto om terug naar de auto wandelen toen hij plots tegen de dieven op botste die uit het gebouw waren gekomen en in de brandweerwagen wilde stappen. Even stonden ze oog in oog stond met elkaar voor zover hij hun ogen door de sneeuwmutsen kon zien en werd daarna abrupt op de grond gegooid. Terwijl de bestuurder en zijn kompaan instapte werd hij door de derde man op zijn buik in bedwang gehouden. Hij voelde hoe een pistool tegen de achterkant van zijn hoofd duwde om duidelijk te maken dat hij het meende. Toen hij even geen druk meer voelde van het pistool wilde hij zich omdraaien maar kreeg toen de harde kolf op zijn hoofd en bleef bewusteloos liggen. Terwijl de bestuurder de brandweerwagen aan het draaien was de man hem aan het fouilleren. Hij vond de portefuille en de gsm in zijn vestzak. Hij nam ze eruit en stopte die in zijn broekzak. Daarna liep hij naar de brandweerwagen en sprong erop terwijl die al rijdend verder reed. "Wat heb je gevonden op hem?" vroeg de bestuurder aan hem. "Een portefuille en een gsm, zo'n Nokia 3310 dat je niet kapot kan krijgen". Hij begon in de portefuille te kijken en zag dat er ruw geschat voor zo'n duizend euro aan cash geld in zat. Zijn onderbuik gevoel zei hem dat er iets duidelijk niet klopte. Dit was ongeveer het bedrag dat hun was beloofd voor de diefstal te plegen. Hij nam zijn gsm en belde naar het nummer van hun contactpersoon die hun had aangenomen voor het werk. En hij zag de nummer op het schermpje van de Nokia 3310 verschijnen. Hij slikte en druppels zweet begonnen zich op zijn voorhoofd te stromen. De andere twee kompanen hadden ook door wat er aan de hand was en de bestuurder zette de brandweerwagen aan de kant nog voor ze van het terrein af gingen. Hij keek naar zijn kompaan toen hij de verbinding verbrak en bleef staren naar het gemiste oproep bericht dat op de Nokia stond. De bestuurder nam de Nokia gsm en zei "Ik ga je laatste oproep wissen en dan doen we alsof er niets gebeurd is. We hebben de stick nog dus ze hebben ons sowieso nog nodig!" Hij ontgrendelde de telefoon en keek bij de laatste oproepen. Toen hij de oproep van zijn kompaan had gewist zag hij de vorige laatst gebelde persoon. Die stond opgeslagen als "Baas Bombo". Er kwam een glinstering in zijn ogen en zei "We werken niet meer met tussenpersonen jongens, we gaan contact met de baas zelf opnemen om een hogere prijs te krijgen!" Hij selecteerde het nummer en de telefoon ging over. In plaats van een kiestoon hoorde hij oude modemgeluiden alsof je een inbelmodem aan het opstarten was. Op het einde van de geluiden werd de verbinding gebroken en hij keek verbaasd naar het toestel. Terwijl hij plots een piepje hoorde, en nog een piepje, en nog een piepje, Hij keek onder zijn zetel waar het vandaan kwam en zag het kleine pakje liggen. Waar een rood ledje nog een piepje gaf. En voordat hij terug omhoog kon komen hoorde hij het vijfde en laatste piepje. Waarna het pakje ontplofte en ervoor zorgden dat de drie mannen in stukjes verspreid over het wegdek lagen terwijl de motor aan het uitbranden was. Intussen was de man die bewusteloos was achter gebleven weer bij bewustzijn gekomen en zag iets glinsterends voor hem op de grond liggen terwijl hij naar de auto strompelde. Met zijn hand wrijvend over zijn hoofd waar het pistool hem had geraakt bukte hij zich en raapte het glinsterende dingetje op. Het was de usb stick die de man had verloren toen hij op de brandweerwagen sprong en ze weg reden. Wel wel, dacht hij bij zichzelf. Toch nog een beetje geluk vandaag. Toen hij de knal hoorde en de rookpluim zag opstijgen wist hij wat er gebeurd was. En dankte zichzelf dat hij baas bombo in zijn gsm had gezet. Wel jammer dat hij zijn Nokia 3310 niet meer had. Hij was er erg gehecht aan geweest. Maar hij had de stick nu, dat was wat telde. Hij stapte in zijn auto en draaide de sleutel om. De motor van zijn Lamborghini Estoque ronkte lichtjes. Hij genoot van het geluid en vond het passend dat hij de enigste was in de wereld die een werkende Estoque bezat. De auto was net zo als hem, uniek in de wereld. Hij trapte het gaspedaal in en stoof weg richting de autosnelweg. Hij wist dat het geen probleem zou zijn om zijn handlagers in te halen die al met de auto op weg naar Italië waren. Hij hoefde maar tot Eindhoven Airport om daar met zijn privejet naar Napels te vliegen, om daar met zijn boot verder de gaan naar zijn eiland. Als je iets goed wil doen moet je het zelf doen dacht hij bij zichzelf. Het geluk dat hij nu had gehad hoorde bij de adrenaline rush die hij kreeg. De kick was waar hij het voor deed om het zelf te doen. Hij vroeg zich af wat hij straks op de markt ging eten als hij thuis was. Pizza?

12:34 Cindeeh voelde zich niet op haar gemak. Al die ontploffingen die haar van haar werk met de paarden afhielden. Ze maakte zich grote zorgen om Moss omdat ze wist dat hij er iets mee te maken had. Waarom wilde je anders een hooi iglo maken? Ze had geen vragen gesteld maar ze wist dat het een doel diende, anders had hij het nooit aan haar gevraagd. Ze wist niet wat ze met haar gevoelens moest doen. Hij was leuk, ok, maar voor een relatie? Hij had haar geholpen toen ze een mindere periode had na het sterven van haar lievelingspaard, wat was hij toen lief geweest. Hoewel ze het vermoeden had dat het wederzijds was kon ze het nooit zeker weten zonder dat hij het tegen haar zei of liet merken. Ze had al even niets meer van hem gehoord en op haar sms had hij niet gereageerd terwijl hij dat normaal altijd vrij snel doet. Ze had het gevoel dat ze niet meer kon wachten op een reactie. Ze nam haar autosleutel, stapte in de jeep en ging er met een rotvaart vandoor. Ze wilde Moss zien en liefst zo snel mogelijk! In de verte zag de enkele rookwolken opdoemen en de brandweer die een wrak aan het afspuiten was. De politie had alles afgezet en was een sporenonderzoek aan het verrichten waardoor ze niet zagen dat Cindeeh te hard reed. Het verbaasde hun dan ook zo erg dat het wegdek ook beschadigd was door de ontploffing die zich had voor gedaan. Cindeeh reed het terrein op en stopte iets verder voor de hooi iglo. Ze had er zelfs niet meer aan gedacht om de trailer van de jeep af te doen toen ze vertrok. Moss had de jeep zien stoppen en liep naar haar toe toen ze uit de auto vloog. Zodra Cindeeh hem zag begonnen de tranen over haar gezicht te lopen en de druppels vielen op haar tshirt dat ze droeg. Toen ze nog maar een meter van Moss af was sprong ze tegen hem aan en gaf hem een lange knuffel. Moss beantwoorde die door haar goed vast te nemen en keek omhoog naar de blauwe hemel terwijl hij "dank u" fluisterde. Cindeeh liet hem los en vroeg "zei je iets?" Ze keek hem aan door haar betraande ogen en wachte op Moss zijn antwoord. "nee niets, ik bedacht me dat ik blij was je te zien". Cindeeh keek naar de rest van de groep die ook even aan de weg kwam kijken en ze zwaaide naar hun van in de verte. Ze vroeg aan Moss "kan je even tijd voor me maken, ik wilde je wat vragen". Moss keek ook naar het groepje en gebaarde hun dat hij even met haar wilde praten. Asphiax stak zijn duim omhoog en ze gingen terug naar hun hooi iglo. Cindeeh nam de hand van Moss en trok hem mee de trailer in, omdat die koel in de schaduw stond. Cindeeh nam een deken die langs de zijkant hing en legde die op de grond van de trailer neer, over de restjes hooi die er nog in lagen. Ze ging er op zitten en duide met haar vinger aan waar Moss moest gaan zitten. Vlak naast haar zodat ze tegen hem aan kon leunen en tegelijk kon praten. Ze keek omlaag en speelde wat met de deken door er de letters van Moss in te tekenen terwijl ze aan het praten was. "Ik eurm, wilde je zien na al de ontploffingen die ik had gehoord, ik maakte me zorgen." Moss legde zijn arm rond haar en zei "ik heb me ook zorgen om jou gemaakt, ik besef dat ik niet eeuwig geluk ga hebben". Cindeeh keek op en keek Moss recht in zijn ogen. Ze begon te glimlachen. Moss vergat even alles wat er was gebeurd en sloot zijn ogen terwijl hij naar haar toe boog en tuitte zijn lippen en beetje. Toen er geen reactie kwam deed hij zijn ogen terug verbaasd open en zag Cindeeh topless langs hem liggen. "Ik heb je even wat werk bespaard" zei ze. En ze trok Moss op haar zodat hij boven op haar kwam te zitten. Moss glimlachte en boog zich opnieuw voorover en dit maal werden zijn tuitende lippen wel gekust door die van haar. Zijn handen vonden de weg naar haar borsten en hij streelde ze zacht. Hoewel hij grote handen had kon hij ze nét niet helemaal rond haar borsten sluiten. Het begon hem op te winden en hij bracht zijn handen naar zijn hemd tussen twee knoopjes in. En met een snelle krachtige ruk scheurde hij zijn hemd open zodat zijn blote licht behaarde borstkas zichtbaar werd. De knoopjes die van zijn hemd waren gevlogen kwamen op Cindeeh's lichaam en ze veegde ze van haar af. Waarna haar handen over Moss zijn blote borstkas gingen. Ze voelde de passie ontwaken die ze altijd had onderdrukt als ze bij hem was en ze wist dat ze hem NU wilde. Ze trok zijn hemd uit en zette haar lippen op zijn rechter tepel. Ze beet er lichtjes in en Moss genoot van wat ze met hem deed. Met haar vrije hand ging ze in zijn broek en streelde ze over zijn kruis. Ze speelde al teaserig met haar over zijn ballen en voelde dat er meer bloed begon te stromen. Ze trok haar hand terug en maakte de knoop en rits van zijn jeans los en wreef ze nogmaals over zijn kruis, alleen was hij nu compleet stijf geworden en gaf hij signalen dat hij méér wilde. Ze duwde Moss zijn broek en short uit en duwde hem al draaiend op de deken zodat hij onder kwam de liggen. Ze maakte snel haar eigen broek los en trok haar string gelijk mee uit. Ze ging op hem liggen en kuste hem passioneel op zijn mond, zijn nek, zijn borstkas, overal terwijl ze alsmaar lager en lager ging. Tot ze bij zijn kruis aan kwam en hem daar begon te likken. Ze nam speels een bal in haar mond en liet haar tong erover gaan terwijl ze er zachtjes aan zoog. Moss sloot zijn ogen en kreunde van genot. Hij had hier al zo vaak van gedroomd maar durfde niet te geloven dat het nu eindelijk zo ver was. Op deze dag waarop al zoveel was gebeurd. Cindeeh zette haar lippen over zijn kruis en begon hem te verwennen. Ze liet haar handen over zijn lichaam gaan om zo ieder plekje op zijn lichaam aan te raken. Toen ze voelde dat Moss begon te verkrampen nam ze haar mond weg en ging ze met haar hand verder. Vrij snel erna kwam Moss luid kreunend klaar en spoot Cindeeh op haar lichaam. Ze voelde dat ze zelf ook nat was geworden en deed een klep aan de binnen kant van de trailer open. Moss deed zijn ogen open en zag er allemaal verschillende soorten rijzweepjes hangen. Toen hij naar Cindeeh keek zei ze "Kies er maar één uit en berijd me dan Moss, berijd me lekker hard". Terwijl ze dat zei ging ze van Moss af en bleef op haar ellebogen en knieën steunen. Zodat ze haar achterwerk mooi kon presenteren naar Moss toe. Moss twijfelde geen moment en nam een klein kort zwart exemplaar tussen de zweepjes die er hingen en tikte er licht tegen Cindeeh haar billen mee. Vrij snel kwamen er rode lijntjes op haar billen en hij boog over haar rug heen om met zijn hand aan haar borst te voelen. Terwijl hij dat deed voelde hij hoe hij in haar ging en hoe nat ze was. Ze voelde zo goed en hij vergat alles rondom hem en bleef wild door gaan. Alle passie en vuur die hij in zich had liet hij vrij en ging alsmaar sneller en sneller. Tot hij zich niet meer kon inhouden en zachtjes de haren van Cindeeh naar achteren trok terwijl hij voor een tweede keer een heerlijk orgasme kreeg. Ze kreunden beide van genot en gingen zacht langs elkaar liggen. Elkaar strelend en aan het nagenieten wat er net gebeurd was. Cindeeh sprak als eerste "heb ik aan je verwachtingen voldaan?" Moss wilde antwoorden maar kreunde zacht "jaaaaaa..." omdat Cindeeh weer zacht over zijn kruis streelde. Ze kusten elkaar nog even en kropen dicht tegen mekaar aan om nog even van het moment te genieten. Cindeeh vroeg "is het nu dan officieel?" terwijl ze met haar rug tegen de borstkas van Moss lag. Moss hoefde daar niet over na te denken. "Ja cindeeh, dat was het al toen je huilend naar me toe kwam rennen daarnet" Ze draaide zich naar Moss om en keek hem in zijn ogen. "Dus ik heb dit voor niets gedaan?" zei ze sarcastisch. Moss liet zijn hand over haar rug gaan en trok haar opnieuw naar zich toe zodat hun lichamen opnieuw tegen elkaar kwamen en er nog maar enkele centimeters tussen elkaars ogen waren en zei "ik heb nooit het lef gehad om de eerste stap te zetten, maar dit is wel een leuke manier geweest om ons verbond te verzegelen, tenzij je nog een bevestiging nodig hebt?" cindeeh glimlachte verbaasd en duwde hem zodat hij op zijn rug kwam te liggen. "Ik zal je nog wel een derde keer laten bevestigen dan zei ze terwijl ze boven op hem ging zitten en zich helemaal liet gaan".

13:04 Eva lag bang in haar bed te kijken naar de vreemdeling die naar haar terug keek vanuit het andere bed. Ze wist niet wie ze moest geloven, wie ze moest vertrouwen. Er was alleen maar een wazige mist in haar hoofd en wat ze ook probeerde ze kreeg die maar niet weg. Ze voelde zich niet veilig en wilde dat ze zich iets kon herinneren. Al was het maar haar naam. Ze dacht na maar wist niet wat te doen. Ze ging rechtop zitten en keek in haar nachtkastje dat langs haar stond. Er lag een boek in met een gouden kruis op. Maar geen titel op de voorkant. Ze nam het boek en begon er in te bladeren en kon er af en toe iets van begrijpen. Jesus deed dit, Jesus deed dat. Maar Jesus kon haar niet helpen haar naam te herinneren dus legde ze het boek weer terug in het nachtkastje. Adam had hoopvol gekeken en gehoopt dat ze ergens in het begin haar naam zou zien maar ze was te ver naar achteren aan het bladeren geweest om hem te lezen. Teleurgesteld legde hij zich weer op zijn rug neer een staarde naar het plafond. Er was maar een klein beetje licht in de kamer doordat de gordijnen niet helemaal dicht konden. Anders zou Eva ook te veel hoofdpijn krijgen. Hij begon mogelijke situaties te bedenken wat hij moest doen als hij uit het ziekenhuis mocht. Hij wist niet hoe de situatie er buiten aan toe was en wat de organisatie allemaal bezig was om de code te beschermen. Hij wist niet dat Bill op de gang stond waardoor hij direct contact met Moss kon hebben. Maar hij wilde nu eerst alles even op een rijtje zetten en kon de rust goed gebruiken om alle mogelijke scenario's te bedenken die hij nodig zou kunnen hebben. Intussen keek hij af en toe naar Eva, die met haar vingers aan het spelen was. Toen ze plots met haar vinger onder haar deken ging en erna er aan rook duwde hij weer op de bel. En even later kwam twee verpleegsters binnen. Hij keek naar hun en zei "ze heeft weer geplast en moet weer ververst worden" De verpleegsters knikten en gingen weer met haar naar de badkamer.

13:07 Terwijl Moss en cindeeh even aan het bekomen waren zaten de resterende mensen van de groep in de hooi iglo. Ze probeerden te bevatten wat er allemaal was gebeurd. En ze begonnen te discussieren of het dit wel waard was wat ze deden. Maar ze waren het er wel over eens dat dat het geval was. De code moesten ze ten alle tijden veilig stellen, al wisten ze niet dat die op dat moment al op weg was naar Italië. Er was een privejet opgestegen vanuit Eindhoven Airport met bestemming Napels en als alles goed ging was hij er rond 15:27. Maar dat hing natuurlijk van de wind af. Hij zat relaxt met zijn zonnebril in de cockpit en genoot van het uitzicht dat hij had. Limburg gleed onder hem door en nadat hij zijn automatische piloot had opgezet ging hij achterover zitten. Stak een sigaar op een begon de godfather te kijken op zijn tablet. Hij keek in de frigobox die hij bij zich had staan en haalde er een flesje wijn uit van zijn thuis streek. Terwijl de intro credits over het scherm gingen feliciteerde hij zichzelf met wat hij had gepresteerd, en vloog rustig verder. Terwijl het land onder hem door ging en hij dichter bij Italië kwam.

Poll: Hoe wil ik de volgende delen uitbrengen?
Zoals nu (7 blokken per deel)
Zodra een blok af is posten
Per 3 of 4 blokken
I don't care of Anders (zie comment)
http://poll.dezeserver.nl/results.cgi?pid=386975&layout=2&sort=prc
Ook een poll maken? Klik hier

Volgende: TweakNerdRoman 09 - Te Weinig Ram 07-'13 TweakNerdRoman 09 - Te Weinig Ram
Volgende: TweakNerdRoman 07 - Te Weinig Ram 06-'13 TweakNerdRoman 07 - Te Weinig Ram

Reacties


Door Tweakers user 3DDude, donderdag 4 juli 2013 00:41

gevonden, zal is lezen :D

wacht is, hij gaat vliegen?

Dus hij laat z'n Lamborghini staan ? Zonde!
Of is het vliegtuig groot genoeg om de auto mee te nemen.. :P

[Reactie gewijzigd op donderdag 4 juli 2013 01:23]


Door Tweakers user F.West98, donderdag 4 juli 2013 02:26

Jeej *O*
Wel veel personen, steeds opnieuw vorige blogs lezen :+

Door Tweakers user biertjuh?, donderdag 4 juli 2013 06:52

Geen weekend vieren, zondag avond nieuw deeltje online~!!!!!!

Door Tweakers user Maureen95, donderdag 4 juli 2013 20:08

Weer een geweldig stuk!

Door Tweakers user 3DDude, donderdag 4 juli 2013 22:01

Ik zal vragen, of je in het volgende deel ook nog voorkomt :D

Door Tweakers user masauri, donderdag 4 juli 2013 22:02

3DDude schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 22:01:
[...]


Ik zal vragen, of je in het volgende deel ook nog voorkomt :D
Ook nog voorkomt? ze zat nog niet in dit deel :p

Door Tweakers user 3DDude, donderdag 4 juli 2013 22:03

masauri schreef op donderdag 04 juli 2013 @ 22:02:
[...]

Ook nog voorkomt
? Ook nog gaat voorkomen, ze zat nog niet in dit deel :p

Door Tweakers user sebastius, zaterdag 6 juli 2013 21:08

Tof dit! Ik ga me even inlezen denk ik! Erg grappig. Zou je bijna om een bijrolletje als mad scientist :D

Door Tweakers user masauri, zaterdag 6 juli 2013 22:07

sebastius schreef op zaterdag 06 juli 2013 @ 21:08:
Tof dit! Ik ga me even inlezen denk ik! Erg grappig. Zou je bijna om een bijrolletje als mad scientist :D
Je hebt bijleeswerk te doen, en ik heb nog wel een plekje voor een mad scientist erin, stel je jezelf kandidaat?

Reageren is niet meer mogelijk